Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborová polévka bez tuku a hub (velmi hustá)

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 35 min

35 min (35 min příprava)

27. 1. 2015 14:24

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie2 866 kJ / 685 kcal
Bílkoviny19,28 g
Tuky2,01 g
Vláknina24,82 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 276 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy136,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jana Janina

10. 8. 2016 16:00

To je recept jak od žáka 1.třídy :-) Zdravá polévka a do ní 3 masoxy :-D:-D:-D:-D:-D Tak jsme se už dlouho nenasmály.
Dělám poradkyni pro zdravou výživu, ale tohle ví i každé malé dítě, že to tam opravdu nepatří :-)
Míchat mouku v teplé vodě jsem také ještě nezažila. A zeleninu vařit 25 minut v páře? :-D:-D:-D:-D:-D Vylévat vodu z brambor a cpát tam masox? :-D:-D:-D:-D
Jako pokus dobré, ale ještě si raději pár kuchařek prostudujte.:no::no::no::no::no:

hraja

28. 1. 2015 15:12

Mouka je zbytečná, jde zahustit Hraškou nebo rozmixovanými bramborami nebo zeleninou.

Eva Marie

28. 1. 2015 14:16

Celkem jsem se pobavila. Nechápu proč mazat tolik nádobí, když se výborně uvaří vše v jednom hrnci. Dále nechápu proč bych si kazila chuť tolika masoxy. Stačí přeci sůl pepř kmín a majoránka.:-p

mika59 mika59

27. 1. 2015 19:16

casino:to mě pobavilo :-))

casino casino

27. 1. 2015 19:11

No, já když zeleninovou, tak z živé zeleniny (nanejvýš hrášek a fazolky po hybernaci mrazem)
...ale toto je, soudě podle velikosti porcí ("Počet porcí: 2") polívečka přímo pohádková;-) Dost by měl Shrek, i Fiona by se najedla a ten ušatec by taky neutřel:-D
...ale pokud by se hodnotila energie potřebná k napsání rcp, pak bych dal:yes::-)

zizala zizala (moderátorka)

27. 1. 2015 18:41

tejaja: ;-):yes: Přesně

tejaja tejaja

27. 1. 2015 18:35

No, aby som vodu, v ktorej sa varili zemiaky, vyliala, a buchla zemiaky do bujónu z 3 kociek...ďakujem, neprosím. :-(

Danca Danca

27. 1. 2015 15:25

Nějak nechápu, proč mám brambory a zeleninu vařit předem:-O. Navíc vařit mraženou zeleninu v páře tak dlouho, tak je z ní kaše... V páře vařím často ( v multifunkční troubě ) a podle mojí zkušenosti stačí 1-2 minuty, podle druhu zeleniny. Např. čerstvá ( nikoliv mražená ) brokolice rozebraná na růžičky je hotová za 2 minuty, květák je za 4 minuty už docela dost a celá červená řepa je měkká za 20-25 minut;-)

Leona De Bee

27. 1. 2015 15:07

Ano, v bujónu tuk pochopitelně ale většina lidí ještě ten tuk přidává (sádlo, olej) a mě se to tedy míchá lépe v teplé vodě, nejsou hrudky ;-)

Frantiska Frantiska

27. 1. 2015 15:05

No a kdyby se část rozmixovala, tak je to ještě dietnejsi bez mouky.

MajaV

27. 1. 2015 14:36

Chutnala by mi spíš bez těch bujónů (mimochodem v bujónu ten tuk je, ne?). A záklechtka se líp míchá mouka ve studené vodě;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bramborova polevka bez hub polévka bez tuku zdravá bramborová polévka bramborová polévka recept bez hub polevky bez tuku recept na bramborovou polévku bez hub bujón bez tuku bramboračka bez hub jak zahustit polevku bez tuku bramborova polevka bez zahusteni bramborova polevka zdrave hustá zeleninová polévka s bujonem kuchař ví bramboračka zahustit bramboračku recepty bez tuku hustá bramboračka jak dlouho vařit mraženou zeleninu do polévky domácí bramboračka bez hub bramborová polévka bez majoránky recepty na dietní polévku bez tuku

Suroviny: bujón zeleninový, bujón slepičí, česnek, majoránka, sůl, pepř, mouka hladká, směs zeleninová mražená, brambory

TopRecepty.cz

Bramborová polévka bez tuku a hub (velmi hustá)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2oDz