Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vejce v mléce - Oeufs au lait

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 1. 2015 17:41

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 639 kJ / 1 109 kcal
Bílkoviny51,22 g
Tuky48,74 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,11 g
Sodík 643 mg
Sůl1,34 g
Sacharidy116,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podle receptu francouzské kuchařky Dagmar Deeré

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

radiator radiator

29. 1. 2015 11:47

Hezká muzika:-8:yes: a v tom tvém "skleničkovém" podání to vypadá báječně, určitě vyzkouším.

hosta hosta

28. 1. 2015 22:51

Anna Kocikova: Je to dobrota;-), navíc jak říkala moje maminka "za málo
peněz hodně muziky";-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

28. 1. 2015 21:47

Jituško,ve Tvém podání to vypadá na báječnou dobrotu:-p:yes::-K

casino casino

28. 1. 2015 19:39

:-) s tím karamelem tomu někteří říkají "Crème renversé" (obráceně, vzhůru nohama) a jiní "Crème caramel" Obè je takè výbornèèè :yes:

Danca Danca

28. 1. 2015 19:26

senky: fotka je krásná:-*. Krém možná svedu, ale ten sníh si tady, bohužel, nevyčaruju, kdybych se rozkrájela;-( I když i u nás prý má zítra padat...ale to už čtu na internetu 14 dní...:-//:-D

maris maris

28. 1. 2015 19:12

Jitko - krásné:-):yes:+

isindy isindy

28. 1. 2015 19:11

trénuj šlehání, příští víkend ochutnáme ;-):-D+:yes:

senky senky

28. 1. 2015 18:50

Luxusní foto :yes::yes: a vůbec všechno :-)

magdalenka magdalenka

28. 1. 2015 18:46

Jitka, príjemný recept a krásne prevedenie...:yes:

Danca Danca

28. 1. 2015 18:24

MŇAAAM!!!:-p:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vejce v mléce creme renverse vejce na mléku mleko s vejci créme renversé recept dagmar deeré lait dort

Suroviny: vejce, mléko plnotučné, cukr krystal, sůl, lusk vanilkový

TopRecepty.cz

Vejce v mléce - Oeufs au lait

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wAg8