Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kližka v celerovo-kaki smetanové omáčce

Hodnocení receptu je 4,1 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

29. 1. 2015 22:09

Suroviny

Porce: 5-6

Nutriční hodnoty

Energie5 837 kJ / 1 395 kcal
Bílkoviny193,46 g
Tuky55,84 g
Vláknina14,48 g
Cholesterol 530 mg
Sodík 914 mg
Sůl2,27 g
Sacharidy24,79 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud se nebojíte experimentovat s ovocem, zeleninou a šťavnatým masem, vřele doporučuji vyzkoušet. Zvláště po uležení do druhého dne má jídlo velice příjemnou chuť.

Na přílohu byly hrnkové knedlíky se smaženým hráškemhttp://www.toprecepty.cz/recept/41582-hrnkove-kned...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

9. 4. 2024 19:17

Moanka: Moničko,děkuji Ti:-8:-KCeler máme rádi v různých úpravách a v omáčkách zvlášť:-)

Moanka Moanka

5. 4. 2024 14:27

Hmmm, to vypadá náramně... :-8 <3

Anna Kocikova Anna Kocikova

27. 5. 2020 19:43

Marie Svarcova: Maruško děkuji:-KV sezoně kaki dělávám dost často.Jen nevím,jaké budou letos ceny...

Marie Svarcova Marie Svarcova

27. 5. 2020 12:57

:yes::yes: moc hezky to vypadá a určitě skvěle chutná :-):-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

1. 2. 2015 21:13

jarka skrobakova:Dana61:Jaruš,Danuš děkuji:-*:-K


cathleen:Ivi,nemáš"jiné"chutě;-)Kaki,jen tak samostatně podušené je opravdu nevýrazné chuti.Proto jsem na dochucení přidala celer a uvedené koření:-)

jarka skrobakova

30. 1. 2015 17:17

Drahuško to je krása a ty knedlošky :-!:-p:yes::yes::-K

Dana61

30. 1. 2015 11:30

velmi zajímavý receptík:yes: a božský pohled na papáníčko;-):yes:

cathleen cathleen (moderátorka)

30. 1. 2015 11:15

Nevím, jestli mám "jiné" chutě, ale mně vařené kaki připadá velice nevýrazné. Asi jako marmeláda z broskví (oproti meruňkové zcela mdlá).
Jako Danca i zizala - jedině čerstvé :-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

30. 1. 2015 09:54

Danca:Nejsem závistivý člověk;-)ale to Ti Danuško vážně závidím:-8Já ovoce,ani zeleninu v syrovém stavu nesmím,tak ty manželovy"velkonákupy"zpracovávám alespoň takto:-DAle někdy ten plátek kaki,které mi moc chutná,také"sežeru"zasyrova:-*

zizala zizala (moderátorka)

30. 1. 2015 09:48

Danca: :-)) A dobře děláš, ono je pěkně zralé zasyrova nelepší ;-):yes:

Danca Danca

30. 1. 2015 08:19

Drahuško, Ty s tím kaki teda kouzlíš:-O:-). Už několikrát jsem chtěla některý z těch receptů vyzkoušet, mám ale problém: pro ten účel koupené kaki pokaždé s odpuštěním "sežeru" zasyrova:-//:-D:-D.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: omáčka z kakai celerovo smetanová omáčka recepty nelepší omáčka recept k masu omacka s kaki osmahnout kaki omačka

Suroviny: kližka hovězí, vývar hovězí, smetana sladká, máslo, olej, cibule, kaki, celer, koření nové koření, pepř, skořice celá, sůl, šťáva citronová, režná nit

TopRecepty.cz

Kližka v celerovo-kaki smetanové omáčce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/K2EM