Hrušková povidla jak je dělám já
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Nedokážu říct, jak dlouho to trvá, není to na dlouho :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 2. 2015 17:15
2. 2. 2015 16:19
Ale notááák
Samozřejmě PŘEDEM uvařit a posléze pomlet.
Já měl za to, že stačí naznačit: v So se chystám péci, tak v Pá povařím...
Mám se omluvit? (to je jen řečnická otázka
2. 2. 2015 14:56
2. 2. 2015 14:36
Souhlasím se ffšemi vašimi předchozími komentáři
Toto je rcp dobrý tak akorát pro sklerotiké kuchtičky, které si v Pá večer nevzpomenou, že v So ráno chtějí péci hruščáky...
Sušené ovoce je partně nejstarší "konzerva" kterou lidstvo vymyslelo
I v současnosti, pokud křížaly nesežerou moli, tak při vhodném uskladnění samy nesežerou ani jednu kWh, tak proč je vařit a následně cpát do mrazničky, že?
No, to je jako vařit sušené houby a pak jimi do foroty vycpat mrazák...
1. 2. 2015 13:46
Howgh
1. 2. 2015 13:35
1. 2. 2015 13:25
1. 2. 2015 13:17
1. 2. 2015 12:02
1. 2. 2015 11:55
Nevím, kde MajaV: píše to co píšete vy o cezení a vylévání ale zdalipak víte, od čeho je rčení, že něco chutnalo "jako hrušková voda"?
1. 2. 2015 11:46
1. 2. 2015 11:42
Přiznám se, že tohle jsem netušila, myslela jsem, že je jedno, jaká povidla se dávají a jak se dělají. Sušené hrušky jsem si myslela, že se melou na tzv. pracharandu (posyp na sladká jídla) a já je dávám do Vánoční muziky - omáčky. No, jsem zase o trošku chytřejší
1. 2. 2015 11:35
1. 2. 2015 11:27
1. 2. 2015 11:07
No, já sice pro nedostatek hruškových křížal (ale předlloni jsem začal pracovat na nápravě a vysázel jsem hruškový sad) experimentuji s kdečím (např. s kdoulemi), ale nepotkal jsem zatím Valacha natož Valašku, kteří by na hruščáky paplali "povidla" z něčeho jiného než z povařených kžížal. Za jiná povidla by je hnali vidlama
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Francouzské řízečky
Přidáno před 2 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 3 hodinami
Cizrnové kari s květákem, cuketou a rajčátky
Přidáno před 5 hodinami
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 15 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno 17. 4. 2024 10:02
Květáková fritáta
Přidáno 17. 4. 2024 09:54
Právě bylo uvařeno:
Bezva smažený sýr
DVJU7 uvařila před 8 minutami
Pomazánka z uzeného tvarohu
janatka uvařila před 12 minutami
Moje řízky naruby
Lucie1001 uvařila před 30 minutami
Vepřové na houbách
habis uvařila před 46 minutami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
JaninaZ. uvařila před 1 hodinou
Škvarková pomazánka
spinner uvařil před 1 hodinou
Ořechová bábovka
Kattyy uvařil před 1 hodinou
Kuře s nádivkou
28Monika uvařila před 1 hodinou
Jarní bramborový salát
Jaja.27 uvařila před 2 hodinami
Šlehačkové koláčky
Danale uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Hitem internetu je květákový steak s rajčaty a mozzarellou: Chutná skoro jako pizza, ale je mnohem zdravější
Pečená švestková povidla se skořicí a badyánem, to je dobrota téměř bez práce. Víte, jak ji připravit?
Frgály jsou oblíbené velké koláče s různými náplněmi a drobenkou. Dají se koupit, ale můžeme si je snadno upéct sami
Další recepty
Tématické fráze: hrušková povidla ze sušených hrušek hrušková povidla hruškový povidla povidla ze sušených hrušek hruškové křížaly jak uvařit hrušková povidla jak se dělají hrušková povidla hruškovo jablečná povidla recept povidla z křížal vaření hruškových povidel hruškové povidla ze sušených hrušek vařená hrušková povidla povidla se sušených hrušek jak uvařit sušene hrušky hrušková povidla recept uskladnění křížal jak se delaji povidla hrušková pracharanda hrušková povidla z křížal pečená hrušková povidla
Suroviny: hrušky sušené, skořice celá, skořice mletá, anýz, badyán, koření hřebíček, cukr vanilkový, povidla švestková, perník strouhaný
Hrušková povidla jak je dělám já
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wAy1
24 názorů