Skalické zelí
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 7 440 kJ / 1 778 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,08 g |
Tuky | 126,41 g |
Vláknina | 24,30 g |
Cholesterol | 750 mg |
Sodík | 4,12 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 53,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 2. 2015 16:38
Dáváme také smaženou cibulku a zahušťujeme syrovým bramborem, eee, syrovou bramborou a jsem z Brna Už to tak dělala babička, maminka a snad i prabába
13. 2. 2015 16:24
janek53: mamča je z jižních Čech a ta zásadně zásmažkou když mě viděla,jak do zelí strouhám syrový brambor, kroutila hlavou.Ale když zelí většinou je jako příloha k mastným masům,nakonec to pochopila D já na to sám nepřišel,viděl jsem to kousek od Brna. Jo,a jsem od Teplic
13. 2. 2015 16:13
jarda Kadic: jak kdy. Nastrouhanou bramborou nebo cibulovou zásmažkou a místo mám v Hodoníně
13. 2. 2015 16:07
janek53: Mně je jedno,kolik je kam kilometrů ale když jses místní,tak čím ty zahušťuješ zelí? já jsem že severních Čech a tady to zvykem není.
13. 2. 2015 14:41
13. 2. 2015 14:22
Pardon, malé upřesnění Hodonín - Skalica = 14 kilometrů
13. 2. 2015 13:30
jarda Kadic: Jardo, to máš pravdu, já také dělám přílohové zelí jedině se strouhanou bramborou a když jsme jezdívali na hody na Moravu, tam jsem se ho naučila a odtud i pochází
12. 2. 2015 22:35
To může být dobré.Škoda,že není foto. a protože se 13.2. objevilo i foto,tak už vidim,jak má být jídlo husté ukládám a dávám bodík to zahuštění bramborem se mi líbí,já už takhle dělám i zelí jako přílohu myslím,že jsem kdysi četl,že je to moravský způsob
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 2 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 4 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zeleninová polévka s krupicovými haluškami
bohdana uvařila před 5 minutami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 12 minutami
Velikonoční jidáše
Helciv uvařila před 38 minutami
Jablková bábovka
Eliska_d uvařila před 38 minutami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
TynkaBal uvařila před 1 hodinou
Marinovaný kuřecí řízek v kukuřičném kabátě
Hanka004 uvařila před 1 hodinou
Marinovaná pomerančová kuřecí prsa
tara23 uvařila před 1 hodinou
Houbová polévka na paprice
Monyk uvařila před 2 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
Fitulka uvařil před 2 hodinami
Vepřový řízek naruby
katka.zaple uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Wurstsalat: Pikantní německá salámová pochoutka může být i z točeňáku nebo českých špekáčků, nejlepší je k pivu
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Skořice je oblíbené koření i lék. S její konzumací bychom to ale neměli příliš přehánět
Další recepty
Tématické fráze: zeli se zásmažkou zelí s bramborovou zásmažkou dáme jídlo hodonín kyselé zeli se zasmazkou strouhané zelí strouhané zelí brno dušené zelí ze skalice recept česnek skalický paranica zeli zeli ze zasmazkou jak storuhat zeli kyselé zelí s vařenými brambory jak vařit kysele zelí s bramborem zeli se zasmaskou zeli se zasmazkou s brambor kolik minut vařit kyselé zelí kyselé zelí se zásmažkou z brambor kyselé zelí s bramborovou zásmažkou čím zahuštujeme zelí recept zelí se zasmaskou
Suroviny: ovar, cibule, česnek, bobkový list, koření nové koření, pepř, zelí kysané, brambory, masox, pepř, sůl
Skalické zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G227
8 názorů