Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečené fazole s tuřínem

Hodnocení receptu je 4,6 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

17. 2. 2015 12:23

Suroviny

Porce: 2 porcie

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 537 kJ / 1 084 kcal
Bílkoviny12,65 g
Tuky48,20 g
Vláknina30,24 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 4,15 g
Sůl10,10 g
Sacharidy137,61 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento s fotopostupom a moje dalsie recepty najdete na

http://chalupnikovi.com/recepty/?s=fazula

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

vybusna vybusna

18. 2. 2015 20:37

zuzun: no ja som uvadzala v kJ, ty v kcal....takze to sedi....tych 11 kcal by som brala s rezervou....

zuzun

18. 2. 2015 20:33

Vybusna: tady rikaji 38 kalorii na 100g :-O www.google.co.uk/#q=calories+in+swede hledala jsem i jinde (wikipedie)a vsude to ma moc... na obalu turinu ale rikaji 11 kalorii:-S

vybusna vybusna

17. 2. 2015 23:58

zuzun: som si to pozrela v tabulkach
turin ma na 100g/ 84 kJ, kym petrzlen 141 kJ, zeler 205 kJ, repa (po slovensky cvikla) ma na 100 g/ 180kJ, zemiaky 385 kJ.

zuzun

17. 2. 2015 21:45

Musim se pridat, jime tady v Anglii turin porad,v obchodech jich je more a cerstvych. Turin je suprovni vareny i peceny, je pevny a chutny a opravdu bramboram podobny. Ale nekde jsem cetla, ze kaloricky je turin na urovni cervene repy;:-O to me zaskocilo, protoze jsem cekala asi 11 kalorii na 100g! Skoda, ze u nas neni turin moc k mani, jsem ted zrovna v CR a nevidela jsem ho nikde:-//

magdalenka magdalenka

17. 2. 2015 14:42

vybusna: už iba nejaký Adam mi chýba...:-)) okrem kvaky.

vybusna vybusna

17. 2. 2015 14:38

magdalenka: no...kvake sa najviac dari v zlych poveternostnych podmienkach v tazkej pode...vraj....a to Tebe tam v tej rajskej zahrade asi nehrozi.

magdalenka magdalenka

17. 2. 2015 14:24

vybusna: nepoznám kvaku ani vodnicu, mohla by som sa pokúsiť o pestovanie, ale mrchy sliziaky zožerú všetko. Videla som nejakú bielu okrúhlu akoby reďkovku v obchode - to asi nie je z tejto famílie?

chocolate chocolate

17. 2. 2015 14:17

1974andrea:Tak to je blby, ja bych to po tom vycerpavajicim a pochvalnem popisu od Milu strasne rada zkusila, byt do dnesnich dnu me to, asi diky sugestivnimu popisu eintopfu z turinu v Remarquovych Trech kamaradech, nijak nelakalo.

vybusna vybusna

17. 2. 2015 14:15

1974andrea: ked mi priniesli od gazdu kvaku s okruhlicou, tak po tyzdni bola ta okruhlica naozaj makka a scvrknuta. Ma to mrzelo, lebo doviezli ju nadherne pevnu. V nedelu som piekla bavorske pecene a tam som ju vsetku podavala k masu a fajn....nicomu to nevadilo.

vybusna vybusna

17. 2. 2015 14:13

magdalenka: chutou je kvaka tvrdsia a trosku sladsia ako vodnica (okruhlica), Ked je ta okruhlica pekna cerstva, tak ju mozem jest ako redkovku napridklad

1974andrea 1974andrea

17. 2. 2015 14:12

chocolate:Lucko ano, tohle měli i u nás v Tescu, ale strašný:-//

1974andrea 1974andrea

17. 2. 2015 14:11

Á, už je to tady, tuřín a naše debata :-D Prostě stále nemám, stále nemám ...:-D V Tescu měli velikosti rajčete, malé, scvrklé, měkké, bohužel. Barvou spíše od bílé do růžové. A bylo to prvně, co jsem vůbec tuřín v Čechách na pultě viděla. Nemají ho tady ani farmáři, k naší škodě:-S Recept dobrý:yes:

magdalenka magdalenka

17. 2. 2015 14:10

http://zelovoc.nazdravie.sk/sk/zelenina/kvaka/21/
tu je do fialova...
a tu sa píše, že aj botanici s tým majú problém...http://dia.hnonline.sk/co-na-tanier-20520/kvaka-a-...

magdalenka magdalenka

17. 2. 2015 14:07

Milu, nie je to tá kŕmna repa, čo sa pestuje pre dobytok? Aj som trochu googlila, ale nie som oveľa múdrejšia.

chocolate chocolate

17. 2. 2015 13:57

vybusna:Je to mozne, jen ze ji pod turinem maji v nabidce:-/.Ja mam predstavu, ze turin je spis bily, ale realne jsem jej nikdy v ruce nemela.
edit-a mas Mili pravdu, podle googlu je to nafialovele opravdu vodnice

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: kvaka co je kvaka co je to kvaka tuřín recepty kvak zelenina kvaky kvaky recept tuřín recept zelenina kvak salát s tuřínem polévka s tuřínem co je slovensky kvaka vaříme tuřín recept turin recepty z tuřínu hranolky pečený tuřín s bylinkami co je to slovensky kvaka co to je pečená kvaka tuřín s fazolemi co je kvak

Suroviny: cibule, česnek, paprika čerstvá pálivá, mrkev, tuřín, fazole hnědé, rajče sterilované krájené, omáčka steak barbecue, paprika sušená pálivá, koriandr, tymián sušený, sůl, rohlík, sýr strouhaný, olej, máslo

TopRecepty.cz

Pečené fazole s tuřínem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/K2RR