Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rostbíf klasický

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 2. 2015 23:19

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 683 kJ / 2 075 kcal
Bílkoviny323,46 g
Tuky77,48 g
Vláknina4,74 g
Cholesterol 675 mg
Sodík 1,37 g
Sůl2,85 g
Sacharidy19,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

casino casino

26. 3. 2018 18:56

Ivana41:
No, všichni opisujeme, že:-D ale jenom někteří uvádíme zdroj:-)
K hodinu marinovanému masu je polemika asi zbytečná...
***
Připravit kvalitní rostbíf považuji za umění a v tomto ohledu nejsem 100%ní umělec;-(
Kvalitní rostbíf je jako meloun či ženská...:-D
Rostbíf podávám po studenu a lze jej tedy připravit předem:yes:
Když se nezadaří, tak nepodarek dodělám do poživatelné jakosti a třeba uložím do mrazáku:-)
Když se nezadaří, tak skáknu do Alberta - tam jeden už za sklem vidí, do čeho jde...:-):-D:-K

Ivana41

26. 3. 2018 17:27

Nevím jak dotyčná přišla že jsem to opsala<3

janek53 janek53

1. 3. 2015 13:43

Dajda::yes::yes::yes:

Dajda Dajda

1. 3. 2015 10:52

spagetka: No právě, špagetko! Vím, že recepty kolují a originál prakticky neexistuje, ale něco opsat s malými změnami a podepsat se pod text je PLAGIÁT jak noha i v případě kuchaření:-! A já se obávám, že to právě tahle přispěvatelka provozuje ve větším měřítku.

spagetka spagetka

1. 3. 2015 10:15

Dajda: mně osobně víc vadí, že autoři vkládající nový recept, nevyužijí vyhledavač. Přitom je víc než jasné, že v tomto množství receptů tu určitě zrovna rostbíf bude.
Stává se i nešvarem, že autor zamění jednu ingredienci za druhou a už je na světě nový recept, lišící se např. jen v použití zeleného pepře místo černého.

Dajda Dajda

1. 3. 2015 09:37

tejaja: Nejde jen o fotky, ale o opisování shodných receptů, kterého se autorka dopustila nejen v tomto případě..... :no:

tejaja tejaja

1. 3. 2015 09:23

Fotka bola odstránená ráno, zbytočne už to komentovať. ;-) Jarka, ďakujem za upozornenie. ;-)

Dajda Dajda

1. 3. 2015 09:21

Á jé! Tady se někdo pustil do opisování receptů a kopírování fotek. Že by dlouhá chvíle? :-S

zizala zizala (moderátorka)

1. 3. 2015 07:46

Dajda Dajda

1. 3. 2015 07:44

Hezký recept, ale bohužel jen jeden z dalších téměř totožných. :no:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: rostbíf recept rostbíf recept na rostbíf rozbíf recept rozbíf recept na rozbíf rozbiv nízký roštěnec použití v kuchyni rosbíft omáčka k rostbífu roztbif recept rostbíf omáčka k roastbeef rostbíf rozbief recepty na rostbíf omáčky k rostbífu jak připravit rostbíf příloha k rostbifu rozbyv rozbíf z nizkého roštěnce

Suroviny: roštěnec nízký, hořčice hrubozrnná, olej, tymián, česnek, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Rostbíf klasický

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lm96