Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králičí závitky na tymiánu s pečenou zeleninou

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

4. 12. 2014 14:40

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Fialové brambory jsou u nás málo známé, proto přidávám na ně odkaz

http://scribbler.cz/jidlo-2/uz-jste-ochutnali-modr...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

hosta hosta

5. 12. 2014 11:48

Moc krásný to máš, budu následovat, hřbety jsou na mrazáku:yes::-))

danielle72 danielle72

5. 12. 2014 10:54

Nádhera :yes:;-):-p

maris maris

5. 12. 2014 09:56

Děkuju vám:-)
Aničko - tak pro zlobivé děti, jo:-O:-))

zizala zizala (moderátorka)

4. 12. 2014 18:45

:-p:-p:yes: Hezky barevné a určitě moc dobré.

Anna Kocikova Anna Kocikova

4. 12. 2014 15:54

Maruško,moc chutný receptík:-p:yes::-K
Děkuji za odkaz na fialové brambory:yes::yes:Od včerejška je mají u nás ve Zlíně v Intresparu za 14.90kč a já jsem byla zvědavá,jak chutnají a nač jsou dobré.Jsou tam uvedeny pod názvem "Mikulášské brambory pro zlobivé děti":-D:-D:-D

Jitkas

4. 12. 2014 15:44

Maris: Krasne jsi uvarila, tvuj kralicek je opravdu povedeny.
Fialove brambory jsou chutove stejne, maji jen malinko jinou strukturu a urcite i vyssi cenu. Rozhodne jsi udelala neco pro sve zdravi. Antokyany, ktere obsahuji, jsou v nich to nejdulezitejsi a zajimave je, ze se jedna ne o hybrid, ale o autoktoni rostlinu, tudiz pri pestovani se nemusi pouzivat tuny chemie.

maris maris

4. 12. 2014 15:32

chocolate: děkuju za informaci:-)

Jana Pá: díky:-K

chocolate chocolate

4. 12. 2014 15:23

spagetka:O tech fialovych bramborach jsem cetla, ze jsou velmi vhodne pro diabetiky, na rozdil od tech beznych.Tudiz to by mohlo byt neco pro tebe;-).

Jana Pá

4. 12. 2014 15:14

Foto :yes: a recept také :yes::-p

maris maris

4. 12. 2014 15:11

spagetka: zásadní chuťový rozdíl taky nevidím:-)

spagetka spagetka

4. 12. 2014 14:56

maris: já to nějak tušila, proto jsem to tak napsala ;-);-), já je chutnala taky z Albíku někdy loni? Asi. Řekni, nebo písni, jak ti chutnaly? Mně nijak extra teda nepřipadly, myslím chuťově, ne barevně (cenově byly samozřejmě dražší než normální, že jo), taky ale ráda zkouším nové varianty :yes::yes::yes:
Ale fakt, že zelený nebo fialový květák byl zajímavý jen kvůli barvě

maris maris

4. 12. 2014 14:50

spagetka: děkuju:-), ty brambory tam jsou dvakrát záměrně, protože jsem použila i normální a chtěla jsem " vypíchnout " ty fialové.;-):-). Já jsem je tady ještě v obchodech neviděla, jen jsem o nich četla, až teď jsem je koupila v Albertu.:-)

spagetka spagetka

4. 12. 2014 14:46

Fialové brambory, jakož i třeba fialový květák jsem už ochutnala. No, zůstanu u tradiční barvy :-D:-D, jinak receptík :-p:-p:yes::yes:
Jo, Maru, v ingrediencích máš 2x brambory - schválně, jako náhradu za ty fialové?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: mikulášské brambory fialové králičí maso na tymiánu náhrada brambor králičí závitky pečená zelenina recept na králičí hřbet vykoštěné fialové brambory králičí rolka fialové brambory recept kràlík s pečenou zeleninou náhrada za tymian kralici maso s tymián mikulášské brambory recepty králík na tymiánu veprove kotlety s pecenou zeleninou králičí stehna zlín králičí hřbety recept mikulášské brambory barva hotového králičí maso králičí hřbet na hořčici a tymiánu

Suroviny: hřbet králičí, šunka sušená, brambory, brambory, cuketa, paprika čerstvá červená, cibule, hořčice dijonská, tymián čerstvý, pesto, máslo, olej olivový, sůl, zelenina

TopRecepty.cz

Králičí závitky na tymiánu s pečenou zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5r8Z