Utopenci pana hajného ze „Šlajfu“
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 283 kJ / 68 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,93 g |
Tuky | 0,33 g |
Vláknina | 8,28 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,42 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 11. 2017 10:26
1. 2. 2015 17:06
1. 2. 2015 16:52
30. 12. 2014 07:47
29. 12. 2014 15:15
To se vám tedy podařilo Opravdu je to 30. rcp na tie oné...
...ale ta úvodní fotečka by se asi sešla prohodit, když už tedy ne přímo vyhodit, že.
...no, mi tam ten Šlajf nevadí. Jeden hned vidí, odkud voda teče
29. 12. 2014 14:59
29. 12. 2014 14:26
29. 12. 2014 14:13
29. 12. 2014 14:04
Pro autor libdol: Omlouvám se za foto. Sice jsem ta původní fota vyměnil, ale nevím budou-li vyhovovat Vašemu vkusu a krasocitu.
Pro autor sunny.sofi: "Přešlajfováno" Ony moje recepty opravdu pochází z naší kuchyně z hájovny na "Šlajfu". Je to malebné údolíčko po Velhartickým hradem a název údolí je podle starého vodního mlýna a vodní pily na Šlajfu (z němčiny brzdilo se - schleifen, zde dřevo na pořez a obilí na mletí). Hájovna leží na chatou Jana Wericha a proti chatě pana profesora Vladimíra Kováříka (pokud Vám tato jména něco říkají, jsem rád). Narodil jsem se zde a žil tu svých prvních 30 let. Ale hlavně pro server toprecepty.cz pokud zadám do vyhledávače šlajf ukážou se mi všechny mé recepty. Máte podobné jednoduché vyhledávací heslo ?!!
27. 12. 2014 18:29
27. 12. 2014 08:50
26. 12. 2014 20:34
To je něco hrozného a o těch receptech ani nemluvím.
26. 12. 2014 15:16
26. 12. 2014 05:02
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 3 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 6 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 9 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 12 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 4 minutami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 3 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 4 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 4 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 4 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 5 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 6 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 6 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 6 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Uzeniny v teplé kuchyni: Výrazně zlepší chuť pokrmů, vaření s nimi je obvykle jednoduché a rychlé
Náš život s celiakií: Jak jsem pro Áňu pekla makového beránka bez lepku a chutnal nakonec celé rodině
Další recepty
Tématické fráze: utopenci s dekem červený utopenci recept na utopence ze špekáčků utopenci recept utopenci dle puvodniho receptu domácí utopenci s dekem utopenci nakládané řezy ze ze špekáčků hajný ze šlajfu stary recept na utopence werichovy okurky recept utopence s dekem utopenci červený nálev utopenci recept s dekem utopenci ze špekáčků zalite dekem jednoduchý lák na utopence recept na vodní panu utopenci s koprem hajovna u slajfu recepty ze slajfu
Suroviny: špekáček, cibule, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, semínka hořčičná, kopr, voda, ocet, cukr, sůl
Utopenci pana hajného ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N20N
14 názorů