Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bok z divočáka dle hajného ze „Šlajfu“

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 300 min Doba přípravy: 300 min

300 min (300 min příprava)

10. 1. 2015 16:51

Suroviny pro 8

8

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 367 kJ / 566 kcal
Bílkoviny5,33 g
Tuky0,25 g
Vláknina7,08 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 42 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy81,82 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Lejdy

17. 12. 2016 18:33

výborný recept. Všichni to pochvalovali. Pekli jsme i z divokého zajíce podle tohoto receptu a taky výborný. Postup pečení jsem si udělala podle sebe.:-):yes:

Nadja Nadja

1. 2. 2015 19:52

Pepo, děláš mi chutě veškerou tou zvěřinou - už jsem ji neměla, ani nepamatuju.:-p:-p:-p

spagetka spagetka

11. 1. 2015 15:43

Bibinka: Josef to vysvětlil u svých utopenců, zkopírovala jsem to: " "Přešlajfováno" Ony moje recepty opravdu pochází z naší kuchyně z hájovny na "Šlajfu". Je to malebné údolíčko po Velhartickým hradem a název údolí je podle starého vodního mlýna a vodní pily na Šlajfu (z němčiny brzdilo se - schleifen, zde dřevo na pořez a obilí na mletí). Hájovna leží na chatou Jana Wericha a proti chatě pana profesora Vladimíra Kováříka (pokud Vám tato jména něco říkají, jsem rád). Narodil jsem se zde a žil tu svých prvních 30 let."

petra

11. 1. 2015 15:18

Bibinko, má to vysvětleno u jiného receptu.

Bibinka Bibinka

10. 1. 2015 18:20

Pepo, divočáka mám doma, že bych to vyzkoušela, vypadá to dost dobře:yes: a 1.bod:yes: Jen se zeptám, co to je ten Šlajf?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bok z divočáka zebra z divocaka žebra z divočáka recepty pečený divočák knedlík zelí recepty z divočáka divočák recepty recept na žebra z divočáka sekaná z divočáka recept žebra z divočáka recept kosti z divočáka sekaná z divočáka recept na divočaka sádlo z divočáka bok z divočáka recept peceny bok z divočáka polévka z kostí divočáka recept bok z divočáka pečený divočák se zelím bok s divočáka recept na bok z divočáka

Suroviny: bok z divočáka, cibule, česnek, kmín celý, med, jalovec, koření nové koření, bobkový list, pepř celý, pivo světlé, sádlo, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Bok z divočáka dle hajného ze „Šlajfu“

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0mAN