Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborak ala Hatori

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

15. 1. 2015 13:13

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 345 kJ / 321 kcal
Bílkoviny20,62 g
Tuky15,30 g
Vláknina5,14 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 209 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy23,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

satan

16. 1. 2015 19:28

tak že bramborák se salátem:-O

petra

16. 1. 2015 13:04

Eliško, naštěstí to nemusíte jíst :)

Eliška Havelková

16. 1. 2015 11:54

Pro Kristovy drahý rány, to bych asi nerozdejchala... A ta kombinace chutí by mě zadupala do spodních geologických vrstev.

zizala zizala (moderátorka)

16. 1. 2015 08:53

casino: :-)) A taky se říká, že všeho moc škodí ;-)

casino casino

15. 1. 2015 21:47

Dajda:
No, rcp byl původně nazván "Placky ala Hatori" Já jen kulantně naznačilo, že je to v podstatě bramborák a zdá se, že se někomu rozsvítilo a název pozměnil:yes:

zizala:
No, říká se, že v lásce a byznysu je dovoleno vše:-D
Asi to platí i v kuchyni ;-) Tímto nereaguji na rcp, ale na váš přípodotek, že jsem v podstatě jako kyselina:-D:-D:-D

Dajda Dajda

15. 1. 2015 20:11

casino: Bramboráky posypané plísňovým sýrem a k tomu třeba salát z kysaného zelí jsou docela zajímavou kombinací (ne všechno dohromady), ale velmi náročnou pro zažívací ústrojí.

zizala zizala (moderátorka)

15. 1. 2015 19:16

casino: Rajčata + okurka + kysané zelí + niva... už jsem si všimla, že dokážete sníst leccos :-)), ale tohle by i na Vás měla být divoká kombinace, ne? Vymést ledničku tímto způsobem a dát jako recept - nevidím v tom žádný přínos :-/

casino casino

15. 1. 2015 19:10

zizala:
No, my nejradši bramboráky jen tak samotné, s mlíkem:yes: Tady by to mléko asi, se zelím, nebylo to pravé ořechové:-D :-D:-D ale jinak, proč ne :-/

zizala zizala (moderátorka)

15. 1. 2015 18:24

Přílš mnoho nesourodých chutí. Vždyť se tluče a přebíjí jedno přes druhé:no: Méně je někdy více, víte?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: tuřínové bramboráky tuřínové zelí tuřínové placky tuřínový bramborák tuřínová omáčka fotoalbum rajce.cz tuřínové zelí recepty tuřínové bramborak ala chocholous

Suroviny: brambory, vejce, česnek, sůl, pepř, majoránka, koření grilovací, mouka hladká, sýr niva, sýr hermelín, zelí kysané, rajče, okurka salátová

TopRecepty.cz

Bramborak ala Hatori

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4qY7