Žáby…žabky…..
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 362 kJ / 1 999 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,38 g |
Tuky | 58,60 g |
Vláknina | 13,55 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,41 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 310,65 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 11. 2016 15:07
TerezaVe: tak prosím o vyřízení opravdu veliké pochvaly šikovnému panu manželovi
12. 11. 2016 14:49
cathleen: Hehe, to dělal manžel.
12. 11. 2016 14:47
TerezaVe: díky: Jsi šikula. Na bezlepek bych si netroufla
12. 11. 2016 14:40
Vyzkoušeli jsme v bezlepkové a bezmasé variantě z mouky Schär mix B z těsta dle návodu na mouce s přidáním trocha oleje a na první pokus nevyšly špatně. Místo párku jsme použili papriku, takže pokud je nepotřete vajíčkem, můžete podávat jak veganům tak alergikům na lepek, mléko i vejce. Chuťově jsou s paprikou a olivami velmi dobré. Díky za sdílení nápadu. Na to, jak je efektní, je velmi jednoduchý. Určitě budeme pečení opakovat.
4. 5. 2015 07:29
Hella: děkuju, Helo, za vyzkoušení i moc milé a hezounké fotky
Očka z oliv, obrácených dírkama nahoru vypadají mnohlem lépe, než s kečupem...připadá mi, že se vaše žabky doopravdy koukají
Pozdravuj ode mě obě holčičky, prosím!
Očka z oliv, obrácených dírkama nahoru vypadají mnohlem lépe, než s kečupem...připadá mi, že se vaše žabky doopravdy koukají
Pozdravuj ode mě obě holčičky, prosím!
3. 5. 2015 16:27
Hella: Hello, po kom asi ty Tvé vnučky jsou tak šikovné ? Že by po babičce ? Vyřiď jim moji velkou pochvalu
3. 5. 2015 16:14
Dělala jsem s vnučkami (5+7 let), tak přidávám foto. Oči jsme zvýraznily olivami a odříznutými špičkami párků. Párky jsme měly malé dětské, tak jsme je balily celé. Sami si to fotily, musela jsem tedy přidat fotky dvě
26. 4. 2015 13:25
ty jsou krásné
21. 4. 2015 10:43
jj určitě foto přidám, snad budou stejně krásné jako ty tvoje
20. 4. 2015 18:07
Ať je to nápad číkoli, moc se mi líbí a těmto kuňkalkám posílám 15. bodík . Také se na ty zelené "tlamičky" chystám, ale medvěda nemaje, počkám až bude větší pažitka, po našem šnitlík, potřu to ještě pomazánkou nebo sýrem a lehce vtisknu do drobně nakrájené zeleně, doufám, že z toho nebude vodník brekeke
20. 4. 2015 17:19
cathleen: má skvelú babičku!!!
20. 4. 2015 14:36
sebena: jestli se zadaří, můžu poprosit fotku?
20. 4. 2015 14:35
magdalenka: prďoka teprve nadšený bude - tohle byl jen nácvik
20. 4. 2015 11:02
prďolka musela byť nadšená...
20. 4. 2015 10:42
Žáby jsou fakt super, díky za inspiraci, použiju na oslavě narozenin syna
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Francouzský toust
Přidáno před 2 hodinami
Batátovo dýňová polévka bez mléka
Přidáno před 3 hodinami
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno před 22 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno před 22 hodinami
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno 23. 4. 2024 11:41
Křupavé brambory
Přidáno 23. 4. 2024 08:35
Právě bylo uvařeno:
Zelený chřest s anglickou slaninou
Katerain uvařil před 24 minutami
Moravský vrabec
KlaraVesela uvařila před 33 minutami
Kuřecí nudličky v pórku
malami uvařila před 1 hodinou
Vepřové výpečky II
kulisek uvařil před 1 hodinou
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Ivca78 uvařil před 4 hodinami
Těsto na pizzu
Bretik uvařila před 13 hodinami
Tři pomazánky na chlebíčky a soudečky nebo jednohubky
aerdna uvařila před 14 hodinami
Nadýchaný mrkvový dort
Mlsani uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Znáte žahour? Lahodný ovocný přeliv můžete použít na knedlíky, palačinky nebo lívance
Jak zpracovat medvědí česnek. V kuchyni se používá nejlépe v syrovém stavu
Místo obligátních chlebíčků a klasických jednohubek můžete připravit originální chuťovky. Překvapíte jimi i potěšíte
Další recepty
Tématické fráze: jak namalovat žábu namalovat žábu recept žabky žaby tlamičky zaby z těsta zaby recept male slane zabky žaby zaby recepty i dnes 18.4.2015 recepty jak lehce namalovat žábu kynute zabky recept na zaby jak uvařit žábu jak namalovat rybu slane male zabky zaby hubicky slane zabky žaba s těsta jak jehce namalovat žabu
Suroviny: voda, olej, cukr, sůl, mouka, droždí, list medvědího česneku, párky
Žáby…žabky…..
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L23v
30 názorů