Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chlebík ala čerstvé pečivo

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

23. 3. 2009 15:35

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie9 601 kJ / 2 295 kcal
Bílkoviny75,80 g
Tuky12,70 g
Vláknina21,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,21 g
Sůl8,00 g
Sacharidy458,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Cesto je jednoduché,chlieb je pružný,nedrolí sa a chutí ako čerstvé pečivo.Je mäkký aj na druhý deň.A hlavne je hotový za hodinku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mia2404 mia2404

9. 1. 2012 17:06

Pred hod.som dopiekla a pridávam fotku:yes:+1

spolienka

9. 3. 2011 11:21

Ja by som doporučila dať trošku menej vody a pridať jeden menší varený zemiak - popučený. Chlebík bude oveľa chutnejší a droždie stačí pomrviť na vrch múky. Nemusí sa rozrábať.

Ivuna

9. 3. 2011 00:01

Tak jsem dneska taky vyzkoušela,jen jsem dala mouku půl s žitnou,tak uvidíme co tomu řekne rodinka.Zatím není nakrojen ještě je horký,ale spoň jsem přidala fotečku a bodíka :-*:yes:

Paprika Paprika

18. 9. 2009 05:17

Jani R. - já to pochopila jinak. Čerstvé nebo sušené.

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 9. 2009 19:57

Rozumím dobře, že se dává čerstvé, i suché droždí?

Paprika Paprika

17. 9. 2009 19:08

Mirčo já vím a občas to taky udělám, ale tentokrát jsem tam dala navíc jen trošku olivového oleje - mám ráda tu vůni.;-)

mirca75 mirca75

17. 9. 2009 10:44

Papričko:-)chlebík máš moc pěkný:-p(Katarinka taky;-)) a myslíš,že kdyby jsi jim přidala lžíci nebo 2 žitné nebo pšeničné-obě celozrnné jemně mleté,že by měli tvoji chlapi námitky?Na chuti to není znát a už je to začátek zdravého;-).Dělala jsem to taky tak-nejdřív po troškách a dneska už oba (Martin i Vojtík)akceptují pečivo s polovinou zdravé mouky:-p.Dvojčatům je to jedno-ty snědí cokoliv(kyselinky moje;-):-D:-D).Jo a chlebík ukládám

Paprika Paprika

16. 9. 2009 22:29

Právě jsem dopekla, tak doufám, že jim bude zítra chutnat.;-)
Ti moji chlapci mají radějí bílé pečivo než "zrní":-S:-(

kikinka

1. 4. 2009 21:01

Chlebík jsem vyzkoušela je moc dobrý, dávám bodík.:-)):yes:

Katarinka

23. 3. 2009 17:14

Potrela som ho vajíčkom,ale vôbec to netreba.

Paprika Paprika

23. 3. 2009 16:39

Ten chlebík vypadá, jako když je na povrchu posypaný sýrem nebo se mi to zdá ?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty na pečivo celozrnne pecivo z dp chlebík chlebové pečivo recepty pečivo domů popuceny chlebík ala pizza chlebík a la pizza popučený co je recepty, chleba, pečivo zrní na pečivo kváskový chleba recept

Suroviny: voda, mouka hladká, droždí čerstvé, sůl, cukr

TopRecepty.cz

Chlebík ala čerstvé pečivo

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GZZ5