Selská vepřová pečeně
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 613 kJ / 625 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,97 g |
Tuky | 21,10 g |
Vláknina | 3,43 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 255 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 7,35 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Receptury pro závodní stravování doporučují na pečení kýtu nebo plec - kýta je opravdu dost suchá (pro nás), příště pouze plecko.
Menší kus masa je vhodné takto upravovat i v remosce - maso upeče doměkka a zároveň ho nevysušuje.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 3. 2019 09:17
8. 2. 2016 12:15
26. 4. 2015 19:18
23. 4. 2015 14:11
23. 4. 2015 10:14
23. 4. 2015 09:52
23. 4. 2015 09:40
23. 4. 2015 08:52
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 5 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 15 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 15 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 17 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 20 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 8 minutami
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 12 minutami
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 1 hodinou
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 1 hodinou
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 1 hodinou
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 2 hodinami
Brokolice zapečená s oříšky a směsí sýrů
martinslovak uvařila před 2 hodinami
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
Panova uvařila před 2 hodinami
Špenátové palačinky
Macek13 uvařila před 2 hodinami
Velikonoční beránek
Axaaxa2005 uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Plněná retro vejce pětkrát jinak: Klasika se sardelovým máslem nebo šunkovou pěnou nezklame a návštěvy potěší
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Další recepty
Tématické fráze: vepřová pecene selská pečeně veprová pecene recept veprova pecene recepty veprova pecene v remosce klasická vepřová pečeně vepřová pečeně bez kosti plátky recepty z veprove pecene vepřová plec po selsku vepřová pečeně bez kosti recept veprovapecene vepřová pečeně bez kosti recepty vepřová pečeně plátky vepřová pečeně bez kosti plátky recept vepřová pečeně recepty pro začátečníky selska veprova plec vepřová pečeně recepty remoska recepty na pečení v remosce recept z vepřové pečeně vepřová pečeně v troubě
Suroviny: plec vepřová, cibule, česnek, kmín celý, sůl, pepř mletý, sádlo, mouka hladká, kosti vepřové
Selská vepřová pečeně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M2ym
8 názorů