Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zelné tyčky

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

20 min (20 min tepelná úprava)

28. 4. 2015 21:36

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie13 366 kJ / 3 195 kcal
Bílkoviny60,75 g
Tuky156,50 g
Vláknina21,50 g
Cholesterol 135 mg
Sodík 2,01 g
Sůl5,00 g
Sacharidy375,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tyčinky jsou z receptu na zelňáky, které dělávala už moje babička. Vykrajovat tvary jsem ale byla líná, tak jsem to vyřešila po svém a super rychlovka pro návštěvu je na světě :)

Pokud pokrm připravujete pro děti: kyselé zelí je vhodné pro děti od 1 roku

Mé další recepty najdete na http://mamavkuchyni.blogspot.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Mama v kuchyni Mama v kuchyni

5. 5. 2015 09:57

Tak já nevím, možná se častou konzumací zelí oslabuje jeho chuťové vnímání :-D Což vás šlechtí, neb zelí jak známo je móc zdravé ;-) Jsem si jistá, že rukama to nebude :-p

danielle72 danielle72

5. 5. 2015 09:50

casino: A nezapomněl nakonec pan Casino to zelí do těsta přidat? ;-):-D

zizala zizala (moderátorka)

5. 5. 2015 09:31

casino: :-)) Taky jsem to pochopila nějak jinak :-8

tejaja tejaja

5. 5. 2015 09:22

casino: aha, tak to sme si nerozumeli. :-D No, svoju kapustu už nemám, ale keď budem mať, tak vyskúšam. ;-)

casino casino

5. 5. 2015 09:02

zizala: tejaja:
Tak nevím, kde jsem soudruh udělal chybu, ale pokud jsem to blbě napsal, tak se omlouvám...:-K
Chtěl jsem říci, že jedině pekař já v tyčinkách cítil zelí. Tedy, že nikdo jiný tu prima přismrádlou chuť qašeného zeliska nepoznal a mysleli si, že dědkovi se trošku nepodařily (tyto tyčky jsou relativně tvrdé) všemi oblíbené tvarohové tyčky 1:1:1
Možná jsem tyče trošku přepekl, ale paní casinová ze zkušebních vzorků furt cítila nedopečenou mouku:-//
(pro ilustraci přidáno fotto, posléze ho smáznu;-)

tejaja tejaja

5. 5. 2015 08:09

casino: A čo íné ako kapustu by ste chceli v kapustových tyčinkách cítiť? :-D;-)

zizala zizala (moderátorka)

5. 5. 2015 06:34

casino: Otické je výrazné a dobré. Podle mne by mělo být zřejmé, z čeho tyčky jsou, takže bych spíš považovala za minus, kdyby z nich zelí cítit nebylo :-)) Já dělám čtverečky, ne tyčky, používám zelí doma kysané a je cítit tak akorát, příjemně :yes:

casino casino

4. 5. 2015 22:06

Tak nevím, kde jsem soudruh udělal chybu, ale jedině pekař já v tyčinkách cítil zelí (otické):-/
Ale je fakt, že s těstem se dobře pracuje:yes:
Zkusil jsem tyčinky rádlovat z plátu přímo na plechu a po upečení jdou krásně od sebe:yes:

Marie Svarcova Marie Svarcova

2. 5. 2015 15:30

Skvělý nápad, určitě je udělám, zrovna se mi to hodí - díky :yes::yes::yes:

sarkap sarkap

29. 4. 2015 12:20

Posílám bodíka a určitě vyzkouším, kyselé zelí máme moc rádi ve všech podobách :o)

Mama v kuchyni Mama v kuchyni

29. 4. 2015 10:21

1974andrea:Tobě se člověk neschová, viď :-D Jsem byla oslovena, tak tu s váma začínám válčit, díky :-K

1974andrea 1974andrea

29. 4. 2015 09:09

Baruš, co ty tady? :-)) Vítám tě;-) Tyčky vypadají perfektně, takové to domácí chroupání, super:-p

spagetka spagetka

29. 4. 2015 08:24

Super :-p:yes:

pipre pipre

29. 4. 2015 08:07

Prima recept a i blog máš senzační :yes::yes:+

tejaja tejaja

29. 4. 2015 06:38

Výborný recept. Niet k tomu čo dodať. :yes::yes:;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zelné tycinky zelňáky rychlovka na plech zelne slane tycinky tyčinky ze zelí slané tyčinky se kysaným zelím tyčinky s kysaným zelím tvrdé tyčinky na chroupání zelné tyčinky recept výborné křupavé zelnáky k vínu slané zelné tyčinky slane tycinky z kysaného zelí tyčinky z kysaného zelí zelné čtverečky k vínu slané tyčinky se zelím zelne susenky zelné pečivo k pivu tyčinky kyselé zelí zdravé tyčky zdravé slané tyčky recept cuketové tyčky

Suroviny: zelí kysané, mouka polohrubá, mouka hladká, sádlo, sůl, paprika sušená sladká, pepř, kmín celý, koření

TopRecepty.cz

Zelné tyčky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/D2XK