Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kiščok - buchta z kyšky pečená v remosce

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

4. 5. 2015 12:39

Suroviny pro 6

6

Nutriční hodnoty

Energie14 108 kJ / 3 372 kcal
Bílkoviny52,93 g
Tuky108,06 g
Vláknina19,50 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 3,41 g
Sůl0,21 g
Sacharidy537,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: Tento recept je jedním z vítězných receptů v roce 2013 v programu Jak šmakuje Moravskoslezsko. Z poloviční dávky jsem vyzkoušela péct v remosce.

Název -kiščok- je používaný ve slezském nářečí.

Další mé recepty najdete tady: http://www.merylas.estranky.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Houska68 Houska68

20. 10. 2016 10:46

Našla jsem tenhle recept v Blesk receptech v souvislosti s Moravskoslezskem. Opravdu výborný vláčný koláč. <3

ivulinka ivulinka

4. 5. 2015 21:03

Koláče z kyšky se u nás těší velké oblibě:yes:

Merylas Merylas

4. 5. 2015 13:32

Pajaja: Odpověděla jsem Ti u předešlého receptu:-// Pečlivě si pročti u obou ingredience:-!http://www.toprecepty.cz/recept/42730-rychla-kakao...

spagetka spagetka

4. 5. 2015 13:22

Pajaja: není to stejný recept, má podobné ingredience, ale stejný není - tu je kyška, v kakaové buchtě mléko, a i např. marmeláda. Jen je obojí pečené v remosce. Fotky jsou hodně podobné, ale taky ne totožné. Merylas chtěla jen ukázat i jinou chuťovou variantu.

Pajaja

4. 5. 2015 13:17

Proč je tu stejný recept dvakrát za sebou? Pokaždé pod jiným názvem. . . :-O

cathleen cathleen (moderátorka)

4. 5. 2015 13:08

zizala: nebo úspora z důvodů pečení menšího moučníku (menší dávky) - jsme dva, ať to pak nemusíme jíst jen proto, že by se zbytek zkazil.
Remosku miluju a z kuchyně už bych ji pryč nedala:yes:

zizala zizala (moderátorka)

4. 5. 2015 12:59

Merylas: Já právě v létě na chalupě hodně, je energeticky úspornější a hlavně se menší moučníky rychleji sní a může se péct brzy něco čerstvého :-):yes::-p

Merylas Merylas

4. 5. 2015 12:45

zizala: Díky za zájem a doufám, že recepty nezklamou:-K Remosku využívám ráda i na pečení moučníků, ne vždy se ale zadařilo:-) Tak ty recepty, s kterými jsem byla spokojená zapisuju.;-)

zizala zizala (moderátorka)

4. 5. 2015 12:42

Ukládám oba Tvé remoskové recepty, v létě na chalupě jako když je najdu :-):yes::-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: buchta z kysky kyščok pečeme v remosce recepty buchta s kysky pečení buchet v remosce remoska recepty peceni v pecence pečeme v pecence jak péct v remosce pecena buchta peceni buchet kakaova buchta z kysky buchta kyščok recept na buchtu z kysky recepty v pečence buchta s z kyšky rychlá buchta z kyšky koláč z kyšky pečeni v remosce buchty z kyšky

Suroviny: kyška, mouka hrubá, soda jedlá, cukr moučkový, kakao, olej, vejce, cukr moučkový, cukr vanilkový

TopRecepty.cz

Kiščok - buchta z kyšky pečená v remosce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/O21Y