Vločkový nákyp s květákem
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 997 kJ / 716 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,48 g |
Tuky | 17,76 g |
Vláknina | 15,90 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 105 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 102,70 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 5. 2015 22:09
cecilka:
Vločky (nebo krutonky, které také dělám v remosce) se nepřipálí (zespodu) ale spíše spálí shora, ale avšak chvilku to trvá a než k tomu dojde je to zavčas cítit a stačí 2x, 3x prohodit...
Vločky (nebo krutonky, které také dělám v remosce) se nepřipálí (zespodu) ale spíše spálí shora, ale avšak chvilku to trvá a než k tomu dojde je to zavčas cítit a stačí 2x, 3x prohodit...
6. 5. 2015 17:14
cecilka: Spagetka odpovedala za mňa, ale je to tak, nasucho. A miešať. ( Díky spagi ).
Casíno : zapínať remosku kvôli troćhe vločiek a 3. min praženiu mi príde neekonomické a zbytočné.
Casíno : zapínať remosku kvôli troćhe vločiek a 3. min praženiu mi príde neekonomické a zbytočné.
6. 5. 2015 13:57
Spagetka, casino, vďaka za radu. Ja som doteraz konzumovala vločky iba ako skvelé raňajky=vločky, ovocie, najlepšie čerstvé, med a zaliať kyslou smotanou, prípadne jogurtom. Balada.
A, casino, keď vločky pražíte v remoske, nepripália sa? Viď spagetkono upozornenie, že ich treba ustavične miešať.
A, casino, keď vločky pražíte v remoske, nepripália sa? Viď spagetkono upozornenie, že ich treba ustavične miešať.
6. 5. 2015 12:21
Vločky pražím (peču?) v remosce
6. 5. 2015 12:00
cecilka: Zastoupím Terezku. Ano pražit nasucho, ale bacha, stát u toho, míchat, strašně rádi se pálej a pocit máš správný, studený bude taky jedlý
6. 5. 2015 11:48
Terezka, keďže v kuchyni hrám 4.ligu, pýtam sa, vločky pražíme zrejme nasucho, však? A mám pocit, že nákyp by skvelo chutil aj studený, mám pravdu?
5. 5. 2015 08:25
Dobrá obměna
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 2 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 2 hodinami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 16 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 17 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Bulgur i jako příloha
Verounek uvařila před 9 minutami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Ryngle uvařila před 1 hodinou
Domácí langoše
Ryngle uvařila před 1 hodinou
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Kattyy uvařila před 1 hodinou
Pečená marinovaná krůtí stehna
Dohnalova uvařila před 2 hodinami
Klasické české rohlíky
Hanci166 uvařila před 2 hodinami
Nejlepší stehna
jardas uvařil před 2 hodinami
Nudle s mákem
ctomala uvařila před 3 hodinami
Mrkvový dort
Princezna@Lada uvařil před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Začínáte pěstovat rajčata? Základní výbava vyjde zhruba na 400 Kč, potřeba jsou správné květináče, zemina i tyčky
Vložky do polévek: Pochutnáte si raději na těstovinách, nocích nebo na kapání?
Rákócziho řezy: Jednoduchý křehký koláč s tvarohem a marmeládou krásně dozdobí sněhová mřížka
Další recepty
Tématické fráze: květákovy nákyp v remosce květákový nákyp s ovesnými vločkami slaný vločkový nákyp nákyp recept květakové videorecept na květákový nákyp kvetakovy nakyp s vlockami vločkový nákyp květákový nákyp s z ovesných vloček vločkové karbanátky s květákem kvetákový těstovinový nákyp recept květákový nákyp s ovesných vloček květákový nákyp ovesne vločky květákový nákyp z vloček květákový nákyp - veganský veganský mozeček
Suroviny: vločky ovesné, květák, vejce, sůl, pepř, petrželka
Vločkový nákyp s květákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4qpV
7 názorů