Jemná buchta z remosky
Suroviny
Porce: 6 - 8
Nutriční hodnoty
Energie | 5 499 kJ / 1 314 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,46 g |
Tuky | 19,37 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 527 mg |
Sodík | 323 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 239,55 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Další mé recepty najdete tady: http://www.merylas.estranky.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 4. 2022 17:50
5. 4. 2022 17:27
Část těsta jsem obarvila skořicí.
Rychlé a chutné.
6. 5. 2015 08:52
5. 5. 2015 21:22
Na dotazy bylo odpovězeno, taky děkuji.
Jen si myslím, že přece jen je rozdíl u pečení v troubě a nebo v remosce. Ta remoska peče shora, teplo se přenáší do mísy, ale jde hlavně o ten malý prostor, jak píše žížalka.
5. 5. 2015 13:53
5. 5. 2015 13:53
5. 5. 2015 13:49
5. 5. 2015 13:42
5. 5. 2015 13:08
5. 5. 2015 10:24
5. 5. 2015 10:15
5. 5. 2015 09:57
5. 5. 2015 09:51
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Francouzský toust
Přidáno před 2 hodinami
Batátovo dýňová polévka bez mléka
Přidáno před 3 hodinami
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno před 21 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno před 22 hodinami
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno před 23 hodinami
Křupavé brambory
Přidáno 23. 4. 2024 08:35
Právě bylo uvařeno:
Zelený chřest s anglickou slaninou
Katerain uvařil před 26 sekundami
Moravský vrabec
KlaraVesela uvařila před 9 minutami
Kuřecí nudličky v pórku
malami uvařila před 1 hodinou
Vepřové výpečky II
kulisek uvařil před 1 hodinou
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Ivca78 uvařil před 3 hodinami
Těsto na pizzu
Bretik uvařila před 12 hodinami
Tři pomazánky na chlebíčky a soudečky nebo jednohubky
aerdna uvařila před 14 hodinami
Nadýchaný mrkvový dort
Mlsani uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Peanut punch: Mléčný arašídový koktejl je oblíbené afrodiziakum na Jamajce, připravit ho můžete i doma jen ze dvou ingrediencí
Mleté maso s ředkvičkami podle rodinného receptu redaktorky Hanky: Sójová omáčka a zázvor dodají pokrmu šmrnc
Další recepty
Tématické fráze: buchta z remosky buchta v remosce moučníky z remosky buchta do remosky buchty z remosky remoska recepty cuketová buchta z remosky moučník v remosce moučník z remosky recepty z remosky buchty v remosce recepty do remosky moučníky v remosce buchty do remosky remoska recepty moučníky recepty v remosce moučník do remosky remoska moučníky bábovka z remosky remoska buchta
Suroviny: vejce, cukr moučkový, cukr vanilkový, kůra citronová, olej, mléko, mouka polohrubá, prášek do pečiva
Jemná buchta z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8xwg
13 názorů