Kopřivová polévka II.
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 485 kJ / 355 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,98 g |
Tuky | 14,35 g |
Vláknina | 5,93 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 119 mg |
Sůl | 0,28 g |
Sacharidy | 44,50 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 5. 2015 09:41
casino: Aha, pravda, vařit jsem ji nezkoušela. Tak třeba se někdy odhodlám
7. 5. 2015 09:37
zizala:
Smrdí? Jj, smrdí Ale po uvaření už ne
No, tedy spíše po uvaření a "vychucení" už neééé
Smrdí? Jj, smrdí Ale po uvaření už ne
No, tedy spíše po uvaření a "vychucení" už neééé
7. 5. 2015 09:28
zizala: musím ji zkusit, aspoň v jedné, dvou porcích a roste doopravdy všude - i proto jsem se těšila, že použitím v kuchyni její množství na zahradě malinko zredukuju
7. 5. 2015 09:23
cathleen: Tak já tedy bršlici ne, i když jinak mám všechno jedlé planě rostoucí moc ráda. Ta mi smrdí a taky ji nenávidím, protože ta mrcha roste všude
7. 5. 2015 09:10
casino: ne, ale bršlici mám v plánu - kamarádka z ní dělala "špenátovou" nádivku do vegetariánských lasagní a my jí (bršlice) máme plnou zahradu
7. 5. 2015 09:02
cathleen:
A špenát z naťové cibule, nebo z lebedy či bršlice (viz komentáře zde: http://www.labuznik.cz/recept/spenat-z-lebedy-zahr... jste už zkoušela
A špenát z naťové cibule, nebo z lebedy či bršlice (viz komentáře zde: http://www.labuznik.cz/recept/spenat-z-lebedy-zahr... jste už zkoušela
7. 5. 2015 08:22
sarkap: díky A špenát z kopřiv jsi už zkoušela? Fantastická věc
7. 5. 2015 08:13
Polévka vypadá moc dobře a jelikož jsem si teď oblíbila jídla z kopřiv, musím dát bodíka :o)
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 13 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 19 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Medové máslo
marekbertha uvařil před 1 minutou
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 43 minutami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 50 minutami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 55 minutami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 1 hodinou
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 6 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 10 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 10 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Teď vaří děda: Příběh kuchaře, který šel do učení ve 14 letech a vaří dodnes. Jeho nudle se zelím a uzeným si zamilujete
Koriandr je opomíjená zelená bylinka a zároveň koření, které si pomalu nachází cestu i do naší kuchyně
Další recepty
Tématické fráze: kopřivová polévka nejlepší kopřivová polévka koprivova polevka s cervenou cockou kopřiva polevka kopřivová polévka s brambory polévka z bršlice a kopřiv recept na kopřivovou polévku kopřivová polé kopřivova polévka s bramborem kopřivova polévka s bramborami kopřivová polévka - recept koprivova polevka s brslici koprivova polevka se žampiony recept na kopřivovou polévka kopřivová polévka recept kopřivovápolévka brokolicová polévka s bršlicí koprvová polévka s bramborem polevka kopřivova s bramborem lebeda recepty
Suroviny: máslo, mouka hladká, cibule, vývar, sůl, pepř, mrkev, brambory, kopřivy, smetana, ocet, vejce, libeček
Kopřivová polévka II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q2ZL
8 názorů