Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové ragů s rýžovou peřinkou

Hodnocení receptu je 4,5 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

26. 3. 2009 00:16

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie3 706 kJ / 886 kcal
Bílkoviny114,36 g
Tuky24,22 g
Vláknina13,45 g
Cholesterol 358 mg
Sodík 342 mg
Sůl0,65 g
Sacharidy32,48 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Rýži jsem použila Arborio, je totiž krásně mazlavá a přesto pevná - zrníčka zůstávají vcelku, jen si vytvoří takový lepivý obal a při nandavání se nerozsýpají. Může se použít i kulatozrnná rýže, má stejné vlastnosti - kupuji od Lagrisu, je nejlepší.

Myslím, že kdyby se použila obyč. rýže, stačilo by do ní přimíchat (než se dá na maso) trochu nastrouhaného sýra a rýže by se také tolik nesypala ;-).

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 8. 2011 22:15

:yes::-p

mirca75 mirca75

8. 12. 2009 11:15

Blanko:-), děkuji za vyzkoušení i pochvalu;-). Ty bylinky jsou dle uvážení toho, kdo má jaké rád:-p. My třeba provensálské můžeme;-), ale někdo radši jen petrželku,...(proto je provensálské v závorce - jako příklad;-)). Ale dopíšu do receptu - dle chuti:-).

chitkitka

8. 12. 2009 10:39

dělala jsem a bylo to dobré, ale nesedli nám tam ty provensálské bylinky...:-S Příště musím zkusit s nějakýma jinýma :yes: posílám bod ;-)

spagetka spagetka

26. 3. 2009 13:13

Sice něco podobného dělám, ale tenhle postup určitě přijde na řadu :yes::-p

Ivana79 Ivana79

26. 3. 2009 12:37

Krásne fotky :yes: a musí to byť aj dobré,hneď dávam bod:-)

Gabina

26. 3. 2009 09:23

Nádhera, hned bych si dala :-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: domazlicke ragu ragů domažlické ragů recept vepřové ragú se zeleninou madarské ragú vepřové ragů na víně athénské ragú vepřová plec recepty vepřová plec s rýží vepř.ragů fazolové ragů domazlicke vepr.ragu vepřová plec ragu ragů z divočáka recept uzenarske ragu vepřové maso pod peřinkou uzenářské ragú pohlreich vepřova plec pohlreich ragu z veproveho masa vepřove plecko ragu

Suroviny: plec vepřová, cibule, sůl, pepř bílý mletý, paprika sušená sladká, koření kari, olej, rajče, paprika čerstvá červená, brokolice, petrželka zelená, mrkev, cibulka zelená, mouka hladká, rýže, bylinky, sůl, olej, voda, víno bílé suché

TopRecepty.cz

Vepřové ragů s rýžovou peřinkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BgLQ