Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkovičkový marinovaný minutkový plátek s volským okem v paprice

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

20 min (20 min tepelná úprava)

9. 3. 2015 19:51

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie4 679 kJ / 1 118 kcal
Bílkoviny60,14 g
Tuky43,33 g
Vláknina39,00 g
Cholesterol 1,08 g
Sodík 530 mg
Sůl0,99 g
Sacharidy114,03 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Odkaz na použité koření : http://www.rojikovokoreni.cz/carodejka/p93, ale klidně můžete použít i jiné, které máte rádi.

Já jsem na dochucení na talíři použila sladkou chilli omáčku.

Do podobných přidávám recept od Ivulinky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

31. 1. 2018 22:06

savlinka: Janičko,děkuji:-8:-KNa fotce to máš moc mile a hezky naaranžované:-*:yes:

savlinka savlinka

11. 1. 2018 14:03

Aničko,dnes jsem ti dělala volské oka v paprice..

Anna Kocikova Anna Kocikova

19. 3. 2015 15:47

aranosi:mika59:ivulinka:Děkuji všem:-K:-)

Ivulinko,Tvůj rcp jsem přidala do podobných,protože hodně podobný opravdu je:yes::-))
Já ke každému"minutkovému" masu,když není žádná příloha,ani pečivo,udělám volské oko,aby se žaludek zasytil;-)Naštěstí tak rozežraní nejsme moc často:-))

mika59 mika59

15. 3. 2015 11:37

:-*:-p +11

ivulinka ivulinka

15. 3. 2015 09:04

Aničko, dělám hodně podobně, a je to veliká dobrota, ostatně jak vidím, tak je můj recept v podobných. Tobě bodík:yes:

aranosi

14. 3. 2015 21:24

Volské oko a masíčko super :yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

10. 3. 2015 22:43

Děkuji všem:-KJsem ráda,že Vás recept zaujal;-)


sikulka7:S koprem jsem ještě nezkoušela,díky za tip:-p:-KNěkdy do kefírové marinády dávám kromě prolisovaného česneku i najemno nastrouhaný zázvor+mletý zázvor a nakládám porce kapra,nebo krkovice.Poté smažím obalené v klasickém trojobalu.Chuťově moc dobré:-)http://www.toprecepty.cz/recept/33942-kapr-v-kefir...

MajaV

10. 3. 2015 18:05

Mňam:-):yes:

klukodvody klukodvody

10. 3. 2015 15:19

To máš moc pěkné a určitě výborné:-D:-D:-D:-D:-D

sikulka7

10. 3. 2015 11:36

Vypadá to nádherně, dělám obdobnou marinádu - kefír+kopr+sůl+cibule, hlavně v ní marinuju maso na šašlik na gril venku, je to úžasná chuť (mám recept od kamarádů z Uzbekistánu). Dá se použít i na masa připravovaná doma. Tohle se mi tak líbí, že určitě vyzkouším. :yes::-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 3. 2015 00:00

:-p:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

9. 3. 2015 20:31

hosta:Jituško,díky:-K:-Dno a hlavně,když jsou někde jen dva a udělají si 4ks masa bez přílohy:-D:-DMy ani to pečivo nejíme:-8

hosta hosta

9. 3. 2015 20:21

Ty jsi můj člověk:-D - takhle nějak se od vánoc stravujeme, prokládáme zeleninou a doufáme, že něco shodíme. :-))

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: příloha volské oko platek s volskym okem hovězí plátek s volským okem minutkove plátky krkovička maso na prudko s volskym okem minutkové plátky z krkovice minutka recept kuřecí plátek s volské oko vepřové platky s volskym okem

Suroviny: krkovice vepřová, paprika čerstvá červená, vejce, olej, máslo, sůl, pepř mletý, kefír, česnek, koření čarodějka, paprika čerstvá červená, cibulové kroužky, petrželka zelená

TopRecepty.cz

Krkovičkový marinovaný minutkový plátek s volským okem v paprice

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/O2vg