Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brambory pečené s bylinkami, cibulí a směsí sýrů

Hodnocení receptu je 5,0 (30×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

14. 3. 2015 10:12

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj:

http://www.hizzoners.com/recipes/vegetables/285-up...

Další moje recepty najdete na

http://www.mlsoty.estranky.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

MajaV

15. 3. 2015 22:38

Určitě velká dobrota:yes:

mysulka mysulka

15. 3. 2015 08:56

:-p krása:yes::-K

maiva maiva

14. 3. 2015 22:01

Pěkný recept, dělávám podobně. Kombinaci uvedených sýrů jsem ještě nezkoušela. Musím napravit:-p+:yes:

tejaja tejaja

14. 3. 2015 19:44

zizala::-D:-D:-D:-D A kde som ju tam čítala? :-O:-D:-D Ale to nevadí, rovnaký osud v mojej prítomnosti postihne aj Fetu. :-D;-)

maris maris

14. 3. 2015 18:48

Jaruško - chutnalo by mi:-p:-):yes:+9

zizala zizala

14. 3. 2015 18:40

magdalenka: Tak to já se zase musím často hlídat, když koupím mozzarellu, abych ji nesnědla dřív než ji budu potřebovat :-8:-)) Ta mi v chladničce nepřebývá :-))


tejaja: Nivu tam nemám, nepasovala by mi k těm výrazným bylinkám ;-)

zizala zizala

14. 3. 2015 18:34

Děkuji všem za milé komentáře :-):-K

Už před časem jsem zjistila, že když zapékám brambory syrové, jídlo má lepší chuť, koncetrovanější. Navíc nemusím čekat, až se uvaří brambory, abych je mohla oloupat ;-)

Klara Klara

14. 3. 2015 18:24

Pekný recept, určite ho vyskúšam:-p:yes:tiež by som použila jak na tento, tak aj na francúzske, len surové zemiaky.

tejaja tejaja

14. 3. 2015 18:06

Francúzske zemiaky robím zo zemiakov varených v šupke, aj niektoré iné jedlá, chutia mi tak viac. Ale zase sú jedlá, kde zapekám surové zemiaky. takže podľa toho na čo. Tieto sú zapekané so symi, tak tu by som dala prednosť surovým. :yes: Nivu zbožňujem...:yes:;-) Takže boduješ Jarka. :-D;-)

magdalenka magdalenka

14. 3. 2015 16:30

Aj ja si myslím, že surové zapekané zemiaky sú chutnejšie, ako varené, tak robím aj "francúzske".
Jarkin recept sa mi páči, doteraz som zapekala len s mozarellou samotnou, akosi nemám vždy po ruke viac druhov syru, ale sa budem snažiť.:yes:

hosta hosta

14. 3. 2015 15:15

Taky zapékám raději syrové brambory, chutnají mi tak více. S těmi sýry bude dobrota:-p. Ta druhá "vyklopená" fotka je bezvadná;-):yes:

Patricie

14. 3. 2015 14:15

:-K Vypadají skvěle.:yes::yes:

zizala zizala

14. 3. 2015 12:32

MarcelaPa: Taky taková jídla jíme bez masa :-);-)

MarcelaPa

14. 3. 2015 11:25

Mňam!:yes: Miluji zapečené brambory všeho druhu a nemusím mít ani maso.

zizala zizala

14. 3. 2015 11:06

yanull: Brambory jsou syrové, děkuji za upozornění:-K, doplním to do receptu :-8

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pecene brambory peceny syr s bylinkami pečené bramborové plátky brambory recept pecene mackane brambory se syrem a česnekem pecene brambory s mozarelou opeceny brambor s bylinkami opečené brambory s bylinkami brambory recepty recepty ze sýrů brambory pečene bylinkové máslo brmbory brmbory a feta syr opečené brambory syrové recepty se samotnymi brambory pečené brambory s masovou směsí cibule s bylinkami recept z brambor brambory -recepty bramborák recept

Suroviny: brambory, máslo, cibule, sýr feta, sýr mozzarella, parmazán, sůl, pepř, rozmarýn, tymián

TopRecepty.cz

Brambory pečené s bylinkami, cibulí a směsí sýrů

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zED7