Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plíčky od hajného ze „Šlajfu“

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 210 min Doba přípravy: 210 min

210 min (210 min příprava)

11. 4. 2015 19:59

Suroviny pro 8

8

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 859 kJ / 2 117 kcal
Bílkoviny202,33 g
Tuky91,57 g
Vláknina27,19 g
Cholesterol 2,15 g
Sodík 2,44 g
Sůl6,17 g
Sacharidy111,29 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

buffalo

12. 4. 2015 13:46

nevím, proč bych měl ty vnitřnosti močit v octové vodě.copak nějak smrdí ? a vařit 3 hodiny pajšl, to přece nejsou držky nebo žaludky !ani ty tak dlouho není třeba vařit.a slezinu to už vůbec neééééé !!!mouku taky rozmíchávam v kyselé smetaně jako na kyselicu.česnek neéééééééééééééééééééé !!!:-//

Ladislv Skácel

12. 4. 2015 09:29

Vaše doba přípravy plíček je poněkud přílš zdlouhavá,neekonomická,časově náročná,plíčky vaříte tři hodiny,co z nich budete za ty tři hodiny mít,syrovou mouku zamícháte do smetany ,vlijete do plíček,prřvaříte.Jišku vaříme nejméně půl hodiny ,syrovou mouku však vaříme nejméně hodinu,plíčky jsou pokrmem chutí sladkokyselé,česnek sem nepatří,spíš by se tam hodilo přiat trochu hořčice.

spagetka spagetka

11. 4. 2015 20:02

Zaujal mě ten čerstvý zázvor, zkusím. Jinak cukr nedávám, ale to je na chuti každého ;-):-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pajšl z divočáka pličky srnčí pajšl pličky na smetaně z divočáka pajšl na kyselo pličky na kyselo plíčka na víně plicky z divocaka plíce z divočáka jehněčí plíčka na smetaně co jsou plíčky recept na pajsl nejlepší plíčky na smetaně připrava plicek plicki recept hajný ze šlajfu pajšl - plíčka na smetaně plíčka na smetaně recept pajšl divočáka držky na kyselo

Suroviny: plíce vepřové, slezina vepřová, srdce vepřové, bok uzený, mrkev, petržel, celer, cibulka jarní, cibule, česnek, smetana zakysaná, rozmarýn, koření nové koření, pepř celý, jalovec, bobkový list, citron, cukr krystal, zázvor, mouka hladká, sůl, pepř, sádlo

TopRecepty.cz

Plíčky od hajného ze „Šlajfu“

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/klmK