Plíčky od hajného ze „Šlajfu“
Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Energie | 8 859 kJ / 2 117 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 202,33 g |
Tuky | 91,57 g |
Vláknina | 27,19 g |
Cholesterol | 2,15 g |
Sodík | 2,44 g |
Sůl | 6,17 g |
Sacharidy | 111,29 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 4. 2015 13:46
12. 4. 2015 09:29
11. 4. 2015 20:02
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Francouzské řízečky
Přidáno před 5 minutami
Palačinkové rolky
Přidáno před 1 hodinou
Cizrnové kari s květákem, cuketou a rajčátky
Přidáno před 3 hodinami
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 13 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno 17. 4. 2024 10:02
Květáková fritáta
Přidáno 17. 4. 2024 09:54
Právě bylo uvařeno:
Jarní bramborový salát
Jaja.27 uvařila před 29 minutami
Šlehačkové koláčky
Danale uvařila před 49 minutami
Medovníková roláda
Saratice uvařila před 49 minutami
Rizoto z vepřové konzervy
Olgaflorianova uvařila před 53 minutami
Fazolová polévka z uzeného žebra
ctomala uvařila před 1 hodinou
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
Elivet uvařila před 1 hodinou
Těstoviny s kapustou
Saratice uvařil před 1 hodinou
Tyčinky z jogurtu
12346 uvařila před 2 hodinami
Domácí krtkův dort
12346 uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Sezóna chřestu: Čerstvost poznáme při nákupu podle jeho ohebnosti a tvaru hlaviček, bílý chřest vydrží déle než zelený
Jak vytvořit originální dezert z jablíček? Vyzkoušejte s rodinou jednoduchá plněná jablka. Děti budou nadšené
Pažitková omáčka podle staročeského receptu: Základem lahodné chuti je domácí vývar a smetana, pažitka dodá svěžest
Další recepty
Tématické fráze: pajšl z divočáka pličky srnčí pajšl pličky na smetaně z divočáka pajšl na kyselo pličky na kyselo plíčka na víně plicky z divocaka plíce z divočáka jehněčí plíčka na smetaně co jsou plíčky recept na pajsl nejlepší plíčky na smetaně připrava plicek plicki recept hajný ze šlajfu pajšl - plíčka na smetaně plíčka na smetaně recept pajšl divočáka držky na kyselo
Suroviny: plíce vepřové, slezina vepřová, srdce vepřové, bok uzený, mrkev, petržel, celer, cibulka jarní, cibule, česnek, smetana zakysaná, rozmarýn, koření nové koření, pepř celý, jalovec, bobkový list, citron, cukr krystal, zázvor, mouka hladká, sůl, pepř, sádlo
Plíčky od hajného ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/klmK
3 názory