Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kedlubnový salát se smetanou, krutonky a mátou

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

20 min (20 min tepelná úprava)

5. 7. 2015 17:33

Suroviny pro 3

3

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 152 kJ / 514 kcal
Bílkoviny21,23 g
Tuky22,93 g
Vláknina21,30 g
Cholesterol 72 mg
Sodík 261 mg
Sůl0,83 g
Sacharidy45,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Tento salát byl "přílohou" k pečené plněné paprice, plněné mletým masem a půlené.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

vseumel

6. 7. 2015 11:58

To musí být dobré, moje babička dělávala kedlubnové zelí v létě.:-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vareny kedlubnový salát piti s matou jak pripravit piti s matou

Suroviny: kedlubna, karotka, nať petrželová, máta čerstvá, olej olivový extra virgin, cibule, sůl, smetana zakysaná, šťáva citronová, pepř, cukr

TopRecepty.cz

Kedlubnový salát se smetanou, krutonky a mátou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1DMZ