Bublanina s červeným a černým rybízem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 23 845 kJ / 5 699 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,54 g |
Tuky | 158,93 g |
Vláknina | 22,50 g |
Cholesterol | 792 mg |
Sodík | 533 mg |
Sůl | 1,84 g |
Sacharidy | 946,45 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 7. 2015 16:07
Môže to mať celkom zaujímavú chuť, ríbezle marinované v extrakte z kubánskych cigár, len sa mi to zdá trošku finančne náročné, 1ks=3-4€
8. 7. 2015 17:18
Chtělo by to pro neznalé kuchařky upřesnit, co myslíte "Havana", to jsou i doutníky, a libovolné množství.... dva litry? Udejte množství dle sebe, s tím, že pak už každý si odvodí.
Ale ten recept nemusí být špatný, to ne, jen ho doplňte, ne každý fakt ví, o co jde
Ale ten recept nemusí být špatný, to ne, jen ho doplňte, ne každý fakt ví, o co jde
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 13 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 19 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 1 minutou
Medové máslo
marekbertha uvařil před 22 minutami
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 1 hodinou
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 1 hodinou
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 1 hodinou
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 7 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 10 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Brambory se špekáčky na pivu: Lehce pikantní pokrm z jednoho pekáčku báječně chutná, a přitom ho zvládne i začátečník
20 receptů s oblíbeným bůčkem: Jeho univerzálnost vás jistě překvapí
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Další recepty
Tématické fráze: co s červeným rybízem bublanina z červeného rybízu bublanina z černého rybízu rybízová bublanina recepty s červeným rybízem moucnik s červeným rybizem co s cernym rybizem moučníky s červeným rybízem pečeme s červeným rybízem černy rybíz recepty řezy s červeným rybízem bublanina moučník z červeného rybízu bublanina s červeného rybízu bublanina z.cerveneho rybizu rybízový bublanina buchta s černým rybízem bublanina z litru mleka recepty s černým rybízem bublanina rybizova
Suroviny: rybíz, rybíz, rum havana, mouka polohrubá, cukr písek, prášek do pečiva, mléko, olej, vejce, máslo, mouka polohrubá
Bublanina s červeným a černým rybízem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YRxA
2 názory