Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rozbalený vepřový ptáček

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

15. 7. 2015 22:36

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 097 kJ / 1 218 kcal
Bílkoviny18,01 g
Tuky116,92 g
Vláknina5,25 g
Cholesterol 124 mg
Sodík 2,32 g
Sůl5,75 g
Sacharidy22,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podávejte s rýží. DOBROU CHUŤ :D

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

19. 10. 2015 07:56

Veľmi dobrý recept, omáčka chutná, mäso v rúre krásne udusené. Múkou som nezahusťovala, po rozmixovaní bola hustota akurát. Lakom z uhoriek som len dochutila. Len mi to ani pri najlepšej vôli vtáčika ani zďaleka nepripomínalo. :-) Ja by som tomu takýto názov nedala. Ale názov je vec autorky a recept je skutočne dobrý. ;-):yes:

Petra

20. 7. 2015 19:13

Nakonec jsem ty ptáčky udělala dost jinak :)) Ale jako základ mi to posloužilo :)

ivulinka ivulinka

16. 7. 2015 21:25

Fotku jsem našla tady:
http://www.prozeny.cz/recepty/recepty-a-vareni/mas..., její autorka je úplně někdo jiný než ty, takže fotku mažu.
Příště vlož pouze své vlastní;-)

Petra

16. 7. 2015 20:33

Děkuju,ale já vajíčka nemusím,takže tam dám jedno(a jenom bílek).Ale pro ostatní dobrej tip-ušetří si práci s krájením:)

Andulka 53 Andulka 53

16. 7. 2015 15:52

Jestli můžu poradit uvarte 2 vejce natvrdo a ke konci vaření je promacknete do omáčky přes sitko na salát.do balených ptacku se vejce také dávají.ale zase je to na vás.dejte vědět jak chutnalo.;-)

Petra

16. 7. 2015 15:32

Ok,dám na vás,a zkusím to - díky! :) Omáčky kromě svíčkové taky nemixuju,recept si asi i jinak trošku upravím,ale jak píšete,o to už nejde:)

Andulka 53 Andulka 53

16. 7. 2015 15:07

Maso je z trouby vždy chutnejsi ,jemnější.takže doporučuji dát do trouby.;-)

Petra:)

16. 7. 2015 15:00

Netuším, jestli to Andulko měla být odpověď na mojí otázku, ale ptala jsem se na něco jiného-jestli je chuťově rozdíl když se maso peče v troubě, oproti dušení v hrnci. :o) Přemýšlím jestli to udělat tak nebo tak :)

Gwen

16. 7. 2015 14:59

Netuším, jestli to Andulko měla být odpověď na mojí otázku, ale ptala jsem se na něco jiného-jestli je chuťově rozdíl když se maso peče v troubě, oproti dušení v hrnci. :o) Přemýšlím jestli to udělat tak nebo tak :)

Andulka 53 Andulka 53

16. 7. 2015 14:09

Z hovězího masa bude tato omáčka ještě lepší a chutnejsi a maso po vyndani aby jste prodělala omáčku prikrejte aby vám neoschlo.ještě k receptu.může to být dobre.dělám ten začátek stejne ale ostatní ingredience dávám později a omáčku nemixuji.ale to už je každého věc.:-)

Petra

16. 7. 2015 11:13

Chtěla bych se jen zeptat, jestli je nějaký rozdíl v chuti, když maso nechám v kastrůlku a dusím na plotně, anebo když maso peču v troubě? Mám tu pěknou hovězí zadní kýtu na plátky a hodily by se na tenhle recept :)

casino casino

16. 7. 2015 10:58

No, může-li být ražniči bez jehly, tak proč ne vykuchané ptactvo, že?;-)
Ale ve větě : "...na něm opečte zprudka naklepané, osolené a opepřené plátky masa." možná změnit slovosled, že.:-):-)):-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rozbalené ptáčky rozbalený španělský ptáček rozbalené španělské ptáčky recept na rozbaleneho ptacka vepřové ptáčky rozbalený ptáčci vepřové plátky jako ptáček vepřový plátek jako ptáček rozbalené ptáčci rozbaleny ptacky rozbalené hovězí ptáčky španelsky ptaček rozbaleny falesny veprovy ptáček recept na vepřové ptáčky veprovy ptacci rozbaleni ptacci španělské ptáčky rozbalené rozbalené vepřové ptáčky rozbalený španělský ptáček recept rozbalené ptáčky recept

Suroviny: kotleta vepřová, špek, sádlo, okurky sterilované, párky, hořčice plnotučná, cibule, mouka hladká, lák okurkový, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Rozbalený vepřový ptáček

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lPmM