Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smažený sekaný řízek s celerem

Hodnocení receptu je 5,0 (30×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 15 min bez odležení masa

40 min (25 min příprava + 15 min tepelná úprava, bez odležení masa)

20. 5. 2015 11:14

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Nutriční hodnoty

Energie5 079 kJ / 1 214 kcal
Bílkoviny131,73 g
Tuky39,25 g
Vláknina7,50 g
Cholesterol 846 mg
Sodík 564 mg
Sůl1,18 g
Sacharidy79,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Mandarinka47 Mandarinka47

23. 10. 2022 08:31

Ivana64: Dobrý den,s tou moukou to vyzkouším....já přidávám ještě mrkev a hladkolistou petrželkou... hezký poho den :-)

Marie Svarcova Marie Svarcova

22. 10. 2022 10:04

:-)<3:yes::yes: moc dobré, kdysi jsme to hodně dělávali, pak se na to trochu zapomnělo, díky za připomínku :-K

Ivana64

24. 6. 2020 15:41

Místo hladké mouky jsem dala špaldovou celozrnnou a ovesné vločky. Neobalovala jsem, nesmažila, pekla jsem v troubě. Moc nám chutnalo, opravdu ta chuť byla masovější. :-)

cathleen cathleen

31. 5. 2020 13:49

kukumalu: děkuji :-K

kukumalu

31. 5. 2020 13:26

Vynikající :yes::yes:, určitě zase udělám.

cathleen cathleen

30. 5. 2015 08:06

Tomáš Franěk: jako o nositeli chuti jsem četla o tuku:-)ale je pravda, že i mně se zdá, že celer (přidaný v rozumné míře) chuť jídla jakoby "vytáhne" do popředí;-)Máme ho moc rádi.

Tomáš Franěk

29. 5. 2015 21:33

Někde jsem četl,že cerel je nositelem chuti a přidávám jej do mletého,do omáček a je to fakt moc dobré

mysulka mysulka

24. 5. 2015 11:44

:yes::yes::-K

cathleen cathleen

23. 5. 2015 13:13

jarda Kadic: :-8děkuju - tobě i mamče:-K

jarda Kadic jarda Kadic

23. 5. 2015 13:10

Tak řízečky vyzkoušené,mamča pochválila;-)

cathleen cathleen

22. 5. 2015 12:07

Oberursel: tuřín?:-OProč tady dotaz na tuřín, který v receptu obsažený ani není?
Kupujem v Kauflandu.

jarda Kadic jarda Kadic

22. 5. 2015 12:00

Zítra by měly přijít na řadu:yes:

Oberursel Oberursel

21. 5. 2015 16:54

kde koupím tuřín - nebo čím ho můžu nahradit?

Dana61

21. 5. 2015 12:00

móc nám chutnají:yes::-D dělám velmi podobně;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

20. 5. 2015 20:43

Ivi,Tvé řízky vypadají velice hezky:-K:yes:
Také máme rádi kombinaci mletého masa s nastrouhaným celerem,ale dávám ho o něco více.Někdy směs místo v trojobalu obalím ve slanině:-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: mletý řízek s celerem celer recepty mleté řízky s celerem smažený celerový řízek sekaný řízek cerel řízek recepty z celeru celerové řízky smazeny cerel smažený celer smaženy cerel v těstičku smažené celerové řízky celerove mlete rizky smažený mletý řízek s celerem mleté řízky s s celerem sekaný řízek recepty mlete veprove rizky s cerelem kde koupím tuřín smažené celerové řízky řízečky s celerem

Suroviny: plec vepřová, celer, vejce, mléko, mouka hladká, pepř mletý, sůl, vejce, mouka hladká, strouhanka, olej

TopRecepty.cz

Smažený sekaný řízek s celerem

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M6w3