Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Játrový sýr III.

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

22. 5. 2015 16:06

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie657 kJ / 157 kcal
Bílkoviny10,06 g
Tuky7,89 g
Vláknina4,89 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 10,11 g
Sůl25,21 g
Sacharidy10,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Juraj Lauko - Zakáľačkové špeciality

Tato starší kniha, dříve k nesehnání, byla vydána znovu - pokud by chtěl někdo experimentovat s masnými výrobky, doporučuji :))

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: játrový sýr jatrovy syr recept játrový sýr výroba forma na játrový sýr slanina na vylozeni formy recept na úvalský játrový syr recept jatrovy syr ve slanine úvalský játrový sýr jatrovy syr ve slanine recept na játrový sýr recept na jatrový sýry top receptyjátrový sýr výroba jatroveho sýrů jatrovy syr játrový sýr rizoto tncz nova vaření pastika

Suroviny: játra vepřová, plecko vepřové, lalok vepřový, sůl, pepř bílý, zázvor mletý, skořice mletá, kardamom mletý, cibule, sádlo, vejce, slanina

TopRecepty.cz

Játrový sýr III.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oPZz