Rebarborový voňavý crumble
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 196 kJ / 1 481 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,70 g |
Tuky | 83,00 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 171,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Moje recepty a ostatní fotografie najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 5. 2015 22:30
26. 5. 2015 16:55
26. 5. 2015 16:34
26. 5. 2015 15:20
26. 5. 2015 14:54
26. 5. 2015 14:53
26. 5. 2015 12:37
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno před 1 hodinou
Křupavé brambory
Přidáno před 4 hodinami
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 5 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno před 13 hodinami
Jablkovo-banánové nanuky bez cukru
Přidáno před 20 hodinami
Pistáciový cheesecake s mandlovým korpusem
Přidáno 22. 4. 2024 12:44
Právě bylo uvařeno:
Nejlepší špenát
simei uvařila před 15 minutami
Kefírová buchta - rychlovka
janatka uvařil před 16 minutami
Hrachová kaše s cibulkou
Pepynn uvařila před 45 minutami
Polévka s pohankou a kopřivami
spinner uvařila před 51 minutami
Chlupaté noky či knedlíky ze syrových brambor a bez vajíčka
Swarofka uvařila před 1 hodinou
Boloňské špagety
Jiří Krejča uvařil před 1 hodinou
Luxusní a rychlý makovník
Ellen1 uvařila před 1 hodinou
Buchta ze zakysané smetany
Sabora1 uvařila před 1 hodinou
Vláčná maková bábovka
maculkanikolas uvařila před 3 hodinami
Falešný španělský ptáček
Ivet_Ka uvařila před 4 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: co udělat z rebarbory je nutné loupat rebarboru jak loupat rebarboru loupat rebarboru uprava rebarbory uprava rebarbory rebarbora loupat rebarborový crumble rebarbora crumble rebarborový zákusek co udělat s rebarborou crumble rebarbora cremble s rebarbora jak loupat rebarbora rebarbora -koláč bez mouky reberbora loupat rebarborový alkohol crumle rebarbora loupat rebarboru nebo ne je nutné loupat rebaroboru
Suroviny: rebarbora, badyán, skořice, cukr třtinový, griotka, smetana kysaná, máslo, cukr třtinový, mouka polohrubá
Rebarborový voňavý crumble
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pPk1
7 názorů