Mrkvová polévka s hovězím vývarem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 353 kJ / 562 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,63 g |
Tuky | 11,87 g |
Vláknina | 37,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 833 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 76,93 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Já takhle dělám i dýňovou a můžu říct, že se jí velice podobá.
Může se použít samozřejmě i drůbeží vývar.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 7. 2015 08:15
2. 6. 2015 05:54
1. 6. 2015 11:33
31. 5. 2015 21:56
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 8 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 20 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 23 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Janasmo uvařila před 24 sekundami
Vepřové na houbách
Peggy72 uvařila před 3 minutami
Nádivka velikonoční
Palecek uvařila před 10 minutami
Jidáše, jidášky…
Eva_H uvařila před 53 minutami
Asijská kachní prsa
PepaD uvařila před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
elh97786 uvařila před 1 hodinou
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 3 hodinami
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 3 hodinami
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vyzkoušeli jsme aprílové žertíky s jídlem: Sladkým volským okem, falešnými vajíčky i colou ze sójovky napálíte koledníky
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Další recepty
Tématické fráze: polévka s vývarem mrkvová polévka s krupicovym drobenim recepty hovězí polévka nudlová mrkvová polévka
Suroviny: mrkev, vývar hovězí, smetana, cibule, sůl, pepř, květ muškátový, olej
Mrkvová polévka s hovězím vývarem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LRPW
4 názory