Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bezová panna cotta s rebarborovo-švestkovou omáčkou

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 6. 2015 10:59

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie6 656 kJ / 1 591 kcal
Bílkoviny25,90 g
Tuky153,72 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 524 mg
Sodík 215 mg
Sůl0,61 g
Sacharidy22,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento a všechny mé další recepty najdete na http://www.mamavkuchyni.blogspot.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Mama v kuchyni Mama v kuchyni

16. 6. 2015 10:46

Žížalko, moc díky za zprávu, jsem ráda že chutnalo a na tu fotku se těším příště ;-)

zizala zizala (moderátorka)

15. 6. 2015 17:53

Tak jsem taky vyzkoušela. Fotku bohužel nemám, špatně se mi to vyklopilo, zapomněla jsem si doma silikonové formičky :-8
Chuť i samotné panna cotty byla skutečně delikátní :-p:yes::yes:. Podávala jsem pouze s jahodami rozmačkanými s cukrem a musím říct, že ta čistá jahodová chuť k bezinkám pasovala taky výborně a v tom horku, jaké panovalo o víkendu, to bylo skvělé osvěžení.
Zřejmě jsem nedělala naposledy ;-) takže fotka možná časem bude :-8

Mama v kuchyni Mama v kuchyni

5. 6. 2015 23:39

casino: To je pravda, sama o sobě v té vůni bezu mnohem víc vynikne. Mému rozmlsanému jazýčku by ale nějaké to "máčení" chybělo :-p

casino casino

5. 6. 2015 23:37

Než jdu s něčím novým na stůl, obvykle si to předem prubnu...
Dobře jsem udělal:-)
Kosmatice sama je dost voňavá, ale podle tohoto rcp jí aromatizovaná panna cotta je tak delikátní chuti:yes::yes::yes: že dávat k ní ještě cokoli jiného tu fantastickou, jemnou chuť totálně "zabije".
V neděli tedy budu podávat bezovou panna cottu pouze samotnou, popř. jen se šlehačkou...;-)

maiva maiva

2. 6. 2015 21:36

Moc pěkné:-p+:yes:

Mama v kuchyni Mama v kuchyni

2. 6. 2015 12:26

Aha, tak to je možné, že jsem udělala nějaké terminologické fopa :))

zizala zizala (moderátorka)

2. 6. 2015 11:59

Mama v kuchyni: Já myslím klasickou želatinu nevařím:-) Vaří se dortové želé. Proto se ptám ;-)

Mama v kuchyni Mama v kuchyni

2. 6. 2015 11:54

Děkuji :) Vařím želatinu jak je uvedeno na návodu a na tomto to tak bylo. Teda myslím :))

zizala zizala (moderátorka)

2. 6. 2015 11:49

Já k rebarboře raději jahody místo toho kompotu, ale jinak se tu nabízí moc zajímavé spojení chutí, bezinky u nás už brzy začnou kvést, takže tisknu a vyzkouším :-p:yes:

Teď čtu - Ty želatinu opravdu vaříš?

pipre pipre

2. 6. 2015 11:38

To musí být dobrůtka a krásné foto opět:yes:+

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bezová šlehačka

Suroviny: smetana ke šlehání, mléko plnotučné, želatina prášková, cukr, lusk vanilkový, rebarbora, kompot švestkový, skořice

TopRecepty.cz

Bezová panna cotta s rebarborovo-švestkovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2E9P