Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Těstovinový salát s lilkem

Hodnocení receptu je 5,0 (19×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava)

5. 6. 2015 16:16

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 855 kJ / 1 638 kcal
Bílkoviny55,00 g
Tuky6,20 g
Vláknina33,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 50 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy324,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Italové nedávají do těstovinových salátů žádné pojidlo jako majonézu, jogurt nebo smetanu. Chutnal by tam i česnek.

Recept mám ze stránek www.giallozafferano.it

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

28. 7. 2022 07:41

:-)<3:yes: recept se mi líbí :-K

zizala zizala

9. 6. 2015 17:09

cecilka: :-O Sice jsem ráda, že někdo vyzkoušel, ale jak to čtu, jde už o jiný recept :-D:-D Takováto kombinace by mne nenapadla a na mne je tam už moc různých chutí, já jsem vyznavačka jednoduchosti (v kuchyni, pochopitelně:-)))

zizala zizala

9. 6. 2015 17:06

cathleen: Díky za fotku:-K:yes:, dala jsem si ji jako hlavní, pokud nevadí :-8

MarcelaPa: Díky, jsem ráda, že se Ti recept líbí :-K

cathleen cathleen (moderátorka)

9. 6. 2015 16:12

Jujda, nějak mi uteklo, žes sem salát dala - přidám fotky, můžu?;-)Je opravdu výborný, lehký a přesto zasytí:yes::yes:

cecilka

7. 6. 2015 08:45

:-K:-K:-K,skvelý recept, včera som ho použila ako inšpiráciu na rýchle pohostenie pre nečakanú návštevu, pridala som aj pretlačený cesnak a namiesto mozzarelly, pretože som ju nemala, som dala konzervu bielej fauzule + žampióny. :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p.

MarcelaPa

6. 6. 2015 13:10

Tak to bych si v dnešním vedru dala k obědu.:-p Lehké, nepřeplácané.:yes:

Danca Danca

6. 6. 2015 08:08

zizala: myslela jsem ugrilovat větší kusy a nakrájet potom. Když grilujeme, tak já si pro sebe dělám skoro výhradně zeleninu:-p:-p. Ale je asi fakt, že při Tvém způsobu úpravy se lépe propojí všechny chutě, takže tentokrát zřejmě opravdu experimentovat nebudu a budu se držet Tvého receptu:-8:-):-K

zizala zizala

6. 6. 2015 05:46

Danca: Já Ti nevím Dančo. Jsou to malé kousky zeleniny, propadnou roštem ;-)
Ta zeleninová směs má skvělou chuť a bylo to moc dobré i teplé, klidně by to mohl být oběd, lehce posypané parmezánem :-p

Danca Danca

5. 6. 2015 20:47

Líbí, moc!!!!!!:-p:yes: Kdybych tu zeleninu ogrilovala, taky by to šlo, že???

maiva maiva

5. 6. 2015 20:24

Pro takové horké dny jako dnes prima večeře:-D:-p+:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: lilek recepty těstovinový salát recepty lilek testovinovy salat lilek recept na lilek salát s lilkem lilek recept s těstoviny těstovinový salát se zeleninou a s lilkem těstoviny s lilkem těstovinový salát recepty recept na těstovinový salát tunákový salát s cuketou a lilkem lilkový salát jak ugrilovat lilek top recept testovinovy salat cuketa lilek salat s lilkem a masem co jsou rigatti rigatti jídlo těstoviny salát s zampiony a lilkem

Suroviny: těstoviny, lilek, rajče cherry, cibulka jarní, sůl, pepř mletý, olej olivový, bazalka čerstvá, sýr mozzarella, tuňák ve vlastní šťávě, vejce

TopRecepty.cz

Těstovinový salát s lilkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M6EB