Francouzské bagety ze čtyř surovin
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 682 kJ / 1 836 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,90 g |
Tuky | 10,40 g |
Vláknina | 17,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,42 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 367,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Do baget jsem svévolně přidala i 5. ingredienci - lžíci sušených bylinek a česneku - směs na bylinkové máslo (pokud obsahuje směs sůl, uberte trochu soli z receptu). Tato inovace není nutná.
zdroj: napadynavody.sk
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 6. 2015 11:39
jsou super z těsta jsem dělala i housky, bulky a rohlíky
15. 6. 2015 08:10
mimosa: paráda, jsou super
14. 6. 2015 08:31
Ivi,uděláno,chutná,fotočku posílám,i když není taková ,jaké máš ty.
11. 6. 2015 17:39
Bagety máš vážně nádherné
8. 6. 2015 09:33
isindy: pokud je název i na původních stránkách, ani není třeba. Šla jsem na recept nakouknout, protože dlohoukynoucí těsto mám moc ráda (o víkendu jsem pekla dvakrát). Tím, že je v něm málo droždí, kynout dlouho prostě musí a kvasinky delší fermentací pečivo ochutí úplně jinak, než to klasické. Pak se člověk s pusou, plnou bagety, s úžasem diví, že tahle pochoutka je opravdu jen z vody, obyčejné mouky, soli a droždí
8. 6. 2015 09:18
cathleen: díky
netušila jsem, že se odvozuje od té dlouhé doby kynutí, spíš jsem připisovala tvaru a vzhledu...název jsem použila ze zdroje, ale pokud je potřeba, změním ho...
netušila jsem, že se odvozuje od té dlouhé doby kynutí, spíš jsem připisovala tvaru a vzhledu...název jsem použila ze zdroje, ale pokud je potřeba, změním ho...
8. 6. 2015 08:55
Ivčo, bagetky opravdu hezké, včetně sušených bylinek, taky ráda přidávám
Proč jsou francouzské? Ty s tímhle názvem mívají v těstě minimum droždí a kynou třeba celý půlden nebo přes noc.
Proč jsou francouzské? Ty s tímhle názvem mívají v těstě minimum droždí a kynou třeba celý půlden nebo přes noc.
7. 6. 2015 23:05
JitkaS: ne, netřeba
7. 6. 2015 17:09
Krásné jsou a určitě výborné
7. 6. 2015 12:12
Jednoduché a vypadají lákavě Před pečením není třeba ničím potírat
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 57 minutami
Bramborový bochníček
Přidáno před 5 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 6 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Fit salát
Přidáno před 18 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 4 minutami
Jogurtový ovocný moučník
Martina babička uvařila před 19 minutami
Kuřecí plátek na zelenině s kroketami nebo rýží
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Čočka na kyselo se smetanou
Johan15 uvařil před 2 hodinami
Margot řezy (hrnečkové)
Hovez81 uvařil před 3 hodinami
Špagety "Alfredo"
Valis uvařila před 3 hodinami
Pórková polévka
Med.brejcha uvařila před 4 hodinami
Česneková pasta nesterilovaná II.
Kamil@ uvařila před 5 hodinami
Jablečné muffinky s Margot čokoládou
Vitek2015 uvařila před 6 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: bageta ze suseneho drozdi bagety ze suseneho drozdi francouzská bageta ze sušeného droždí bagety bez droždí francouzské droždí francouzská bageta bageta s droždí bageta bez droždí francouzské bulky bageta ze sušeného droždí recept bagetky bez droždí francouzské bagety bagety se sušeného drozdi bageta ze ze sušeného droždí francouzské bagety recept francouzské bagety ze sušeného droždí francouzská bageta recept recept francouzska bageta že sušeného drozdi francouzske bagety susene drozdi bageta recept susene drozdi
Suroviny: mouka hladká, sůl, droždí sušené, voda
Francouzské bagety ze čtyř surovin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6jmQ
10 názorů