Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lilek à la Jean z remosky

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

10. 6. 2015 11:20

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Inspirace na olivovakucharka.webgarden.cz, minimálně pozměněno.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

teny1 teny1

13. 3. 2017 21:01

No, bylo to úžasné, šílená dobrota, škoda,že jsem měla doma jen jeden:-//, zvládla bych víc.

Hedwika

26. 6. 2015 21:16

Výborná inspirace. Koření jsem použila "co dům dal". Nemaje remosku, jsem použila pekáček a zároveň k tomu přihodila pár nakrájených a okořeněných brambor. Pochutnali jsme si :-*:-*:-*

cathleen cathleen

11. 6. 2015 08:03

Hanis: děkuju, na remosku nedám dopustit:-8:yes:

hosta: díky, Jituš, je vidět, že je nás opravdu hodně příznivců této jednoduché a fantastické dobroty.:-K

Hanis

11. 6. 2015 07:49

Cathleen, díky za super recepty z remosky, jsou mě inspirací :-K:yes:

hosta hosta

10. 6. 2015 20:04

to je moje milované jídlo a ty jsi moje milovaná kuchařka:-D:yes:

magdalenka magdalenka

10. 6. 2015 14:30

cathleen:prudko jedlé...:-))

miro kuchar

10. 6. 2015 12:44

Děkuji za super recept. S křupavou bagetou,ciabatou nebo fokaciou - "NEBE V HUBĚ". :-*:-p:-*:-p:yes::yes::yes:

cathleen cathleen

10. 6. 2015 11:36

zizala: ...nádherně variabilní, viď?;-)

zizala zizala (moderátorka)

10. 6. 2015 11:32

Tuhle úpravu lilku nelze nemilovat :-p:-p;-):-))

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: lilek v remosce lilek à la jean pečený lilek s rajčaty remoska olivovakucharka lilek v remosce zapečený lilek s ciabatou zapečený lilek v remosce recept z lilku lilek la zapečený lilek v v remosce lilek v v remosce buchty z lilku lilek a¨la jean lilek jean webgarden.cz olivovakucharka olivovakucharka.cz lilek

Suroviny: lilek, česnek, sůl, pepř mletý, olej olivový, tymián čerstvý

TopRecepty.cz

Lilek à la Jean z remosky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GEwr