Vývar z kančích opečených kostí, s masovými knedlíčky z papiňáku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 265 kJ / 1 019 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,72 g |
Tuky | 19,44 g |
Vláknina | 41,25 g |
Cholesterol | 382 mg |
Sodík | 3,56 g |
Sůl | 8,61 g |
Sacharidy | 117,56 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Po upečení kostí můžeme vývar připravit i v pomalém nebo obyčejném hrnci.
Pokud nechceme zavařit knedlíčky přímo do vývaru, můžeme je zavařit do osolené vody.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 11. 2022 16:36
7. 11. 2022 20:16
17. 6. 2015 22:30
Děkuji všem
17. 6. 2015 19:56
17. 6. 2015 12:06
17. 6. 2015 10:23
17. 6. 2015 09:42
17. 6. 2015 08:53
17. 6. 2015 07:22
17. 6. 2015 07:19
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 2 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 11 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 12 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 14 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 1 hodinou
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 3 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 4 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 5 hodinami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 5 hodinami
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 5 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 6 hodinami
Řezy Margot
Madmaus uvařila před 7 hodinami
Chlebová polévka
mondey uvařil před 8 hodinami
Králík na černém pivu a slanině
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pět znamení horoskopu, která musí mít na talíři brambory: Býci je milují gratinované, Raci jako kaši a Ryby si libují v polévce
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Polévka jako součást hlavního chodu i samostatné jídlo: Jaký druh máte nejraději?
Další recepty
Tématické fráze: kančí polévka polévka z kančích kostí kančí výpečky polévka z kančího masa kančí kosti vývar z kostí divočáka polévka z divočáka kanci polivka vyvar z divocaka kančí hřbet s kostí jak zavařit vývar polevka z kance vývar z kančího masa kančí maso polévka vyvar s masovými kuličkami polebka z kanciho masa vývar z opečených kostí polivka zkanciho masa polívka z divočáka polévka z kančího
Suroviny: kosti kančí, cibule, česnek, pepř celý, koření nové koření, sůl, celer, mrkev, petržel, cibule, libeček, maso, mrkev, vejce, máslo, česnek, cibule, solamyl, petrželka, zázvor mletý, pepř, sůl, strouhanka
Vývar z kančích opečených kostí, s masovými knedlíčky z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1DB0
10 názorů