Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Řízky z uzeného hovězího jazyka

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 3. 2009 21:10

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie135 kJ / 32 kcal
Bílkoviny1,26 g
Tuky0,08 g
Vláknina2,94 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pozn.: Recept mám už dlouho ve své sbírce, jen jsem nevěřila, že to může být opravdu tak křehounké a i dobré, z vývaru lze velmi dobře uvařit polévku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

vcacky@gmail.com

26. 8. 2021 16:41

Řízky se smaží, neopékají.

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 1. 2020 13:35

Ivusa: Děkuji :-)

Ivusa Ivusa

5. 1. 2020 12:38

Dovolila jsem si přidat fotečku...:yes: Supr recept<3

maxmilian

23. 8. 2013 14:22

janatka: rozplÝvá jedině s TVRDYM!

janatka janatka

18. 6. 2013 10:30

Znám a doma děláme moc nám chutnají!!Je to masíčko,které se rozplívá na jazyku,když je měkoučce uvařené a ještě je polévečka dobrá z toho-hned dvě jídla!!

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 6. 2013 14:58

savlinka: Jéé, díky za nádherné foto a vyzkoušení!!:-)

savlinka savlinka

15. 6. 2013 12:04

Jani bodík dávám:yes::yes::yes: a foto přidávám...bylo to výborné:yes::yes:

Jarka

28. 3. 2013 15:19

jaj.kreisng@seznam.czHovězí, uzený jazyk s křenovkou a knedlíkem...Je to bašta...!!

janatka janatka

21. 12. 2011 12:53

Jani ,také děláme doma,je to vynikající i děti to mají rády!!!U nás je tedy k sehnání jen vepřový,ale to nám nevadí moc nám chutná a polévka je skvělá s kroupami a zeleninkou.;-)

Dana61

16. 12. 2011 10:55

no jó to my také můžeme:-D:yes:

Koubkova Koubkova

15. 12. 2011 19:55

:-K:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 12. 2011 17:39

eva hubova: díky moc!!;-)

eva hubova eva hubova

15. 12. 2011 17:36

Jani, řízky byly vynikající:-p:-p přidala jsem Ti foto:yes:+6

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 3. 2009 14:46

Vašku, toho se vůbec nebojím, že by zůstal! Je málokdy vidět, ale měla jsem štěstí u nás v Supergongu, to je takový speciální obchod na salámy a maso. Je tam i tzv hovězí surovina za 25 kč a je na tom masa na guláš, až až;-)

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

29. 3. 2009 10:00

Jani . Ty jsi se ale rozjela a asi jsi mi mrkla do lednice. Uzenej hovězí jazyk je pochoutka( pro mne lepší než vepřovej- jen je dost velkej, ale to nevadí,. Když zbude, tak nakrájenej na tenko se taky ují)+bodík

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: uzený vepřový jazyk uzený vepřový jazyk recepty jak dlouho varit hovezi jazyk jak dlouho vařit vepřový jazyk vařený hovězí jazyk recept uzený vepřový jazyk recept jak oloupat jazyk vařený hovězí jazyk vařený hovězí jazyk recepty vepřový jazyk jak oloupat uzeni jak uvarit uzeny veprovy jazyk jak oloupat vepřový jazyk jak dlouho vařit uzené vepřový jazyk uzený jak připravit uzený vepřový jazyk jak vařit hovězí jazyk jak dlouho vařit jazyk jak dlouho se vaří uzený jazyk uzeny

Suroviny: jazyk hovězí uzený, koření nové koření, pepř černý, koření nové koření, bobkový list, česnek, jazyk vepřový, olej, mouka hladká, vejce, strouhanka

TopRecepty.cz

Řízky z uzeného hovězího jazyka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xGnl