Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vysoká a hluboká pizza

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 150 min Doba přípravy: 120 min Doba tepelné úpravy: 30 min

150 min (120 min příprava + 30 min tepelná úprava)

30. 8. 2015 12:43

Suroviny

Porce: 2 velké pizzy

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie18 766 kJ / 4 485 kcal
Bílkoviny215,81 g
Tuky152,63 g
Vláknina43,18 g
Cholesterol 477 mg
Sodík 7,82 g
Sůl19,33 g
Sacharidy542,96 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Mé další recepty najdete na http://www.chute-sveta.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Alena Gotz

24. 11. 2016 20:32

Dik za recept! Davali jsme vsechno opacne a Ted podle receptu to je vyborny. Hlavne od ty doby co delam tuhle rajcatovou omacku tak uz jinou pizzu ani nekupujem. Ta fakt za to stoji.:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pizza/recept pizza vysoké těsto vysokapizza robot pizza jak upéct zmraženou pizzu pečení zmražený pizzy pizza cl robot míchání těsta hluboká zapékací mísa

Suroviny: voda, droždí, mouka pizza, sůl, voda, olej olivový extra virgin, máslo, cibule, koření oregáno sušené, sůl, česnek, rajče, cukr, sušená bazalka, olej olivový extra virgin, pepř mletý, sýr mozzarella, paprikáš, šunka, slanina

TopRecepty.cz

Vysoká a hluboká pizza

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BywW