Suang-si
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 70 kJ / 17 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 4,20 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 11. 2010 22:57
2. 11. 2010 22:50
Je dobré, že vám chutilo.
2. 11. 2010 22:42
14. 4. 2009 11:21
ČOI ani hygienická kontrola k nim nemá výhrady. Obě instituce mají v gastronomii jiné činnosti ke kontrole.
Jinak většina receptů je upravena do našich podmínek, ale to rozhodně neznamená, že je možné v nich nahrazovat suroviny jak koho napadne a vydávat takto upravená jídla za originální speciality orientálních kuchyní.
13. 4. 2009 21:45
13. 4. 2009 19:00
13. 4. 2009 18:36
IV.vydání z roku 1986 vydal Merkur, návod na Šuang si neobsahují. Zbytečně mystifikujete čtenáře.
7. 4. 2009 10:36
7. 4. 2009 09:52
7. 4. 2009 09:46
7. 4. 2009 09:40
5. 4. 2009 22:07
5. 4. 2009 20:28
5. 4. 2009 19:38
5. 4. 2009 18:20
Šuang si je minutka jako 99% asijských jídel. Používá se svíčková ne roštěná ještě k tomu z našich krav.Čínské víno šao-sing lze s úspěchem nahradit i u nás,ale vínem desertním, ne suchým.Jinak v receptu chybí máčený zázvor, červený pálivý olej, wei su(glutasol),cukr,studený vývar,sádlo ne olej.Zahušťuje se máčeným škrobem. Maso se nenakládá. Hotové jídlo nikdy nemůže vypadat jako na fotce,tam to vypadá spíš jako pajšl. PS.Janě jsem recepty i pochválil.S.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 9 hodinami
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno před 13 hodinami
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno před 16 hodinami
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý domácí chleba
jitule248 uvařila před 3 hodinami
Marlenka jednoduchá, výborná
611Elenka uvařila před 4 hodinami
Krkovička s kuřetem a žampiony v lorně
Lisa444 uvařila před 5 hodinami
Salát s kuřecím masem
Jitka J. uvařila před 5 hodinami
Bezová limonáda
MagdalenaMarie uvařil před 6 hodinami
Pečené vepřové koleno
Hadryk uvařil před 9 hodinami
Balkánská pomazánka s pórkem
jjirka uvařil před 9 hodinami
Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou
adamos uvařila před 10 hodinami
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
denitek uvařila před 10 hodinami
Kuře à la husa
Gregusa uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Suflé je nadýchané jako obláček a chutná božsky. Postup ukážeme ve videonávodu
Valašský frgál je nejlepším koláčem světa! V žebříčku překonal newyorský cheesecake nebo ruský medovník
Svatí Pankráci, Serváci, Bonifáci vás se bojí všichni sedláci! Pranostiky na tři zmrzlé měly svoje kouzlo
Další recepty
Tématické fráze: kuchařské normy online kuchařské normy kuchařské normy teplé kuchyně normy teplých pokrmů normy teplých jídel asijská kuchyně recepty normy teple kuchyne kuchařské normy teplých pokrmů normy pokrmů kuchařské receptůry normy studených pokrmů receptury teplých pokrmú receptury teplych pokrmu online normy kuchařské normy pro kuchaře receptury teplych pokrmu 1986 šuang-si z hovězího masa normy na vaření normy pro vaření receptury a normy teplych pokrmu
Suroviny: roštěná hovězí, omáčka sojová, solamyl, pepř, sůl, olej, pórek, kapie, cibule, žampióny
Suang-si
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X6rg
18 názorů