Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Italské rizoto s kuřecím a karamelizovanou cibulkou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 45 min

60 min (15 min příprava + 45 min tepelná úprava)

18. 9. 2015 17:52

Suroviny

Porce: 6 - 8 porcí

Nutriční hodnoty

Energie15 912 kJ / 3 803 kcal
Bílkoviny301,61 g
Tuky112,82 g
Vláknina15,71 g
Cholesterol 756 mg
Sodík 4,38 g
Sůl10,89 g
Sacharidy350,03 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Mé další recepty najdete na http://www.chute-sveta.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

casino casino

19. 9. 2015 09:58

zizala:
No, taky bych napřed použil vývar a teprve pak vodu:-/

Ale čertabysevtomvyznal:-))
Podle názvu (Italské rizoto s kuřecím a karamelizovanou cibulkou) je to rádoby italské, ale podle obrázku to není risotto ;-) Takže, von ten název vlastně nelže, že?:-D:-D:-D

zizala zizala (moderátorka)

19. 9. 2015 08:04

Nějak se v postupu nemůžu dopočítat hrnků vývaru a vody. V ingrediencích je 5 hrnků vývaru a 2 vody a v postupu je 5 hrnků vody (bod 7) a 2x 3/4 hrnku vývaru ;-) - osobně bych určitě použila pouze vývar.
Mám risotta italského typu velmi ráda a tento, podle mne zbytečně komplikovaný, postup mne velmi překvapil :-8

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rizoto s jarni cibulkou italské rizoto s drůbeží kuřecím masem italské rizoto s krůtím masem rizoto arborio rizoto s kuřecím italské rizoto s kuřetem recept italské rizoto s kuřetem rissoto italské s kuřecim italské citronové ryzoto italske rizoto citronové recepty s rýží risotto arborio a kuřecími prsy recept na italské krůtí rizoto citronova kuřecí prsa s karamelizovanou cibulkou italské risoto se žampiony a kurecim masem italské citronové rizoto

Suroviny: olej olivový, cibule, cukr, vývar kuřecí, voda, prsa kuřecí, máslo, sůl, česnek, rýže arborio, víno bílé, sýr parmazán strouhaný, šťáva citronová, petrželka, pažitka, pepř mletý

TopRecepty.cz

Italské rizoto s kuřecím a karamelizovanou cibulkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BjoY