Kančí guláš na víně
Výborný kančí guláš připravíme z kančí kýty, kterou osmažíme na cibulovém základu, okořeníme divokým kořením a dusíme zalité vínem a vývarem. Na závěr dochutíme a můžeme podávat například s knedlíkem.
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 8 031 kJ / 1 919 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 164,85 g |
Tuky | 96,74 g |
Vláknina | 21,32 g |
Cholesterol | 385 mg |
Sodík | 1,95 g |
Sůl | 4,77 g |
Sacharidy | 45,70 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 12. 2023 12:16
Skvělý recept! Měli jsme k němu Karlovarský knedlík a byla to mana nebeská Dávám do oblíbených
23. 1. 2022 10:26
Je to výborný recept. Děkuji
7. 1. 2021 22:14
Dnes jsem vařila a měl veliký úspěch
24. 5. 2017 14:38
Dnes jsem vařila tento gulášek,je opravdu vynikající
24. 12. 2016 14:53
super jídlo, přidal jsem ještě houby a podával s chlupatýma knedlíkama. Bomba
23. 6. 2016 14:05
Tak právě jsem ho dovařila je superVkládám fotečku
8. 5. 2016 15:55
Nasraný: Koření si každý dá své vlastní chuti, neb chutě máme každý jiné. S popisem česneku, tymiánu a rozmarýnu souhlasím, není to v postupu, já bych dala všechno koření a česnek na plátky, ale autorka to měla uvést. Příště, ale prosím, trošku slušnější výrazy, dyk to máte už v hrnci, tak jste si evidentně poradil
8. 5. 2016 14:57
Zrovna ho teď dusím, ale recept má docela dost chyb.
Jakožto amatér v kuchyni mě vytáčí, když zde není přesně popsané kolik přesně toho a toho koření tam mám dát, jestli ten česnek má být propasírovaný nebo nakrájený, dále jestli ten tymián s rozmarýnem, který je psaný v surovinách a ne v pracovním postupu, je jen tak pro srandu, aby mě autor zase nasral a přidal další překážku na cestě k vytouženému kančímu guláši a nebo jestli mám toho vývaru kurva dost.
Prosil bych o opravu, ale už je stejně pozdě, protože se mi to už dusí v hrnci. Tak doufám, že se mi to povede. Předem děkuji za pochopení.
Nasraný.
Jakožto amatér v kuchyni mě vytáčí, když zde není přesně popsané kolik přesně toho a toho koření tam mám dát, jestli ten česnek má být propasírovaný nebo nakrájený, dále jestli ten tymián s rozmarýnem, který je psaný v surovinách a ne v pracovním postupu, je jen tak pro srandu, aby mě autor zase nasral a přidal další překážku na cestě k vytouženému kančímu guláši a nebo jestli mám toho vývaru kurva dost.
Prosil bych o opravu, ale už je stejně pozdě, protože se mi to už dusí v hrnci. Tak doufám, že se mi to povede. Předem děkuji za pochopení.
Nasraný.
10. 4. 2016 13:05
Výborný recept,děkujidělal jsem minulý týden,nemělo to chybu
23. 9. 2015 11:01
to je nádherný gulášek
18. 9. 2015 20:01
Pekný guláš, neodmietla by som.
18. 9. 2015 19:10
Krásná barva
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Uzená polévka s hráškem a cibulí
Přidáno před 48 minutami
Bagety s grahamovou moukou
Přidáno před 5 hodinami
Slaný koláč s vinnou klobásou
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 16 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 19 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 11 minutami
Květáková polévka s kedlubnou
Smirny uvařila před 14 minutami
Bramborové lupínky
janatka uvařila před 19 minutami
"Bramborový placky se škvarkama"
janatka uvařila před 22 minutami
Pohanková polévka s houbami a klobásou
Iveta. uvařila před 1 hodinou
Zelný salát do zásoby
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Veselé jednohubky
Fitulka uvařil před 1 hodinou
Sebevrahova kuřecí játra
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Bramborové růžičky
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Koláče z majonézy
janatka uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Vaření s vínem nebo přidání vína do pokrmu má svá pravidla. Jen tak víno předá ze sebe to nejlepší a jídlo skutečně pozdvihne
7 jídel, která se neobejdou bez alkoholu: Vyzkoušejte "opilé" dobroty pro náročné jazýčky
Jak zpracovat hrozny? Uvařte si z něj netradiční džem, lahodný sirup nebo připravte kandované hrozny
Další recepty
Tématické fráze: gulas z divočáka na víně kančí guláš na červeném víně kanci na vine kančí guláš kančí maso na víně guláš na víně kanči guláš s houbami kanci gulas s červeným vinem recept na guláš z divokého kance kančí guláš recept guláš z divočáka na cervenem vine recept na kanci gulas vynikající kančí guláš guláš s rozmarýnem gulaš z kance kančí na červeném víně kančí guláš s červeným s vínem top recepty kanči guláš kanec na víně kanci g
Suroviny: kýta kančí, cibule, sůl, paprika sušená sladká, kmín drcený, protlak rajčatový, víno červené, pasta feferonková, jalovec, koření nové koření, pepř celý, bobkový list, majoránka, rozmarýn, tymián, feferonka sterilovaná, špek, česnek, vývar masový
Kančí guláš na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AgP3
12 názorů