Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cizrnová polévka s mangoldem a zeleninou

Hodnocení receptu je 4,1 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 85 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 70 min bez doby namáčení cizrny

85 min (15 min příprava + 70 min tepelná úprava, bez doby namáčení cizrny)

20. 9. 2015 15:36

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie4 603 kJ / 1 100 kcal
Bílkoviny53,85 g
Tuky37,57 g
Vláknina89,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 69 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy92,85 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

29. 8. 2023 08:26

Marie Svarcova: rodina má rada cícer, mangold pestujem. Je extra zdravý, takže ho máme často na tanieri, zvykli si. :-8 Vďaka za koment.

Marie Svarcova Marie Svarcova

29. 8. 2023 08:14

:-)<3:yes::yes: určitě by mi chutnala - takové mám ráda :-K

magdalenka magdalenka

21. 9. 2015 14:04

Jitkas, Žižu, budem si to pamätať...dík. S tým parmazánom to bude skvelé, mám pravidelnú dodávku od Reggio Emilia, z takej malej dedinskej rodinnej mliekárne.

hosta hosta

21. 9. 2015 12:10

:yes:

Jitkas

21. 9. 2015 12:08

zizala: Ja bych si ji obcas i nekam pridala, ale tady se tzv. "nenosi", tak kdyz chci trochu citit "chut jizky", pridam alespon mouku oprazenou na sucho :-/

zizala zizala (moderátorka)

21. 9. 2015 11:58

Jitkas: Já se právě díky Tobě:-K postupně učím nepoužívat všude jíšku, zahušťovat rozmixováním některé složky. Ne vždy si na to ale vzpomenu :-8

Jitkas

21. 9. 2015 11:50

Delam prkticky stejne, jen nezahustuji jiskou, ale cast polevky propasiruji, pak kazdemu trochu olivoveho oleje a parmazanu rovnou do talire, skvela dobrota.

magdalenka magdalenka

21. 9. 2015 11:41

zizala::-K

zizala zizala (moderátorka)

21. 9. 2015 11:33

Dělala jsem před časem polévku z čerstvého špenátu a cizrny a moc nám chutnala. Tohle je zajímavá obměna :-p

magdalenka magdalenka

21. 9. 2015 11:18

Ďakujem za záujem, kto má rád cícer, určite si pochutná. A je tam kopa zdravých vecí...

mika59 mika59

21. 9. 2015 09:05

Určitě výborná :-p:yes:

maiva maiva

20. 9. 2015 20:44

Pěkně barevná polévka, určitě dobrá:-p+:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: cizrnová polévka zeleninová polévka s s cizrnou cizrnová polévka recepty zeleninová polevka bez jizky recept polévka z cizrny a miso bramborovo cizrnová polévka s mangoldem polévka s cizrnou

Suroviny: cizrna, mrkev, petržel, celer, sůl, nať celerová, libeček, česnek, olej, mouka hladká, paprika sušená sladká, mangold

TopRecepty.cz

Cizrnová polévka s mangoldem a zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1PWV