Krkovička na česneku
Vepřová krkovice je chutné a šťavnaté maso, které lze upravit všemi možnými způsoby a vždy si na ní pochutnáte. Sama o sobě je krkovička plná chuti, a proto nepotřebuje žádné složité dochucení. Zasypte jí česnekem, upečte v troubě a získáte výborný oběd téměř bez práce.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 488 kJ / 356 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,96 g |
Tuky | 29,92 g |
Vláknina | 7,84 g |
Cholesterol | 27 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 16,80 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 6. 2018 11:39
Dnes k obědu s bramborovou kaší a moc jsme si pochutnali. Určitě bude brzy repete.
7. 2. 2018 09:30
Cukr44: Odkryté
7. 2. 2018 04:43
Dobrý den recept mě velmi zaujal chci se jen zeptat pečetě zakryté nebo odkryté ?
13. 1. 2018 10:41
casino: no jaký jsi zas "můdrý"
13. 1. 2018 10:40
Zuzana: Já ji někdy nenaklepávám proto, že ji dělám v pomalém hrnci, jinak většinou ano.
13. 1. 2018 06:24
Já když peču krkovici tak ani nenaklepavam a ani nepředsmažuji, je to zbytečné, a je vždy skvělá.
Proč mě ani nepřekvapuje Casinova neotesanost..........
Proč mě ani nepřekvapuje Casinova neotesanost..........
13. 1. 2018 00:25
Zdeněk:
Pokud budete "zatahovat" PLÁTKY masa, tak je to k ničemu
Jana Dorazinová-Remková:
No, proč mě ani nepřekvapuje, že si nepamatujete základní věci...
Pokud budete "zatahovat" PLÁTKY masa, tak je to k ničemu
Jana Dorazinová-Remková:
No, proč mě ani nepřekvapuje, že si nepamatujete základní věci...
13. 1. 2018 00:04
Zdeněk: Zdeňku, je to z roku 2009, tak si dost dobře nepamatuji co a jak, ale většinou maso naklepávám . Já taky maso nechávám zatáhnout a pak ho dávám péct
12. 1. 2018 23:43
Ahoj chtěl bych tento recept zkusit zitra.Jen mam dotaz, naklepali jste maso dopředu? A co kdybych maso nejdřív osmahl na pánvi aby se zatáhlo, a pak ho dal teprve péct? Díky za odpověď ☺
19. 2. 2017 21:37
v jednoduchosti je krása i chuť
28. 1. 2017 19:57
Jirka: Správně . Pokud člověk nikam neodejde a malinko hlídá, co peče, mělo by to vždy dopadnout dobře
28. 1. 2017 19:12
Jana Remkova: Děkuji. nakonec jsem dle instrukcí kamarádky pekl na asi 180°C, celkem něco přes 1,5 hodiny, pekl zakryté, maso obracel, tím zůstalo hezky šťavnaté, ke konci odkryl, aby se více opeklo. Hezký zbytek dne!
28. 1. 2017 15:03
Jirka: Myslím, že hodinka by stačila. Těch 200 st. by mělo být ok. Takže taky podle barvy masa.
28. 1. 2017 12:32
Jak dlouho a na kolik stupňů pečeme? 200°C, cca 1,5 hodiny?
12. 4. 2016 06:33
Vypadá luxusně-ukládám a udělám na víkend.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 5 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 8 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 10 hodinami
Květákové kari s malými, drobnými fazolemi v tomatě
Přidáno před 18 hodinami
Sladký kuskus s jablky a vlašskými ořechy
Přidáno před 19 hodinami
Pikantní buřty na pivu a Moravance
Přidáno 17. 3. 2024 17:09
Právě bylo uvařeno:
Zapékané těstoviny
Kamil@ uvařila před 2 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Kamil@ uvařila před 2 hodinami
Vepřové plátky pečené s marinádou
MaminkaVladuska uvařila před 3 hodinami
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
HolyBee uvařila před 5 hodinami
Šťouchané brambory
Alenka87 uvařila před 6 hodinami
Hradecká pomazánka
Saratice uvařila před 6 hodinami
Bramboračka
Kacasek25 uvařila před 6 hodinami
Cuketový krém s mrkví
annaval uvařila před 6 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
olivka uvařila před 7 hodinami
Rychlé ořechové řezy - hrnkové
Rosvi uvařila před 7 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: krkovice na česneku krkovička na česneku vepřová krkovice na česneku pečená krkovice na česneku recept na krkovícku jak upravit krkovičku jak upéct krkovici jak upéct krkovičku recepty z krkovičky recept z krkovičky pečeme krkovičku vepřová krkovička na česneku jak upravit krkovici krkovička vepřové krkovice na česneku na česneku pečeme krkovici pečeme vepřovou krkovici jak upravit vepřovou krkovici pečená krkovička na česneku
Suroviny: krkovice vepřová, česnek, sádlo, cibule, koření, sůl, sádlo, voda
Krkovička na česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wjr1
36 názorů