Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rokoko

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

4. 8. 2015 21:15

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie14 152 kJ / 3 382 kcal
Bílkoviny64,72 g
Tuky133,24 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 464 mg
Sůl1,32 g
Sacharidy476,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jahodový krém: 500 g jahod (nebo jiné ovoce) rozmixovat doplnit množství vodou na celkový objem 380 ml, dát vařit. V 1 dl vody rozmíchat 1 jahodový pudink s 1 čl solamylu a s jahodami uvařit, nechat vychladnout. 1,5 kostky másla vyšlehat s 5 PL cukru moučky do pěny a zašlehat jahodovou směs.

A pak už jen vymyslet, jaký povrch dortu dáte, marcipán můžete pomalovat nebo bedničku jahod pomalovat a nahoru naskládat marcipánové jahody. Nebo něco úplně jiného. Tak šikovné ruce!

http://www.majamotti.eu

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Maja Motti Maja Motti

28. 11. 2015 14:28

zizala: Děkuji :-8

zizala zizala (moderátorka)

28. 11. 2015 13:11

Jů, až teď jsem si všimla, jak jsi neuvěřitelně šikovná :-O:yes::yes:

MirkaL

5. 8. 2015 22:09

Nadhera!:yes::-p:-p:-p:-K

srettka

5. 8. 2015 12:58

Pěkný,moc pěkný. Ta bedýnka je úžasná ;-)

Michaela Medkova Michaela Medkova

5. 8. 2015 09:53

Povedený dortík:yes:;-);-);-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: dort rokoko dort rokoko recept recept na dort rokoko cukroví rokoko krém rokoko řezy rokoko rokoko dorty rokoko krém rokoko řezy rokoko olej rokoko dort rokoko rezy recept rokoko moučník rokoko rokoko dortíčky dortíky rokoko

Suroviny: vejce, cukr moučkový, mouka polohrubá, prášek do pečiva, voda, olej, kůra citronová

TopRecepty.cz

Rokoko

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DALn