Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marocký tažín s masovými kuličkami

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

5. 8. 2015 20:26

Suroviny

Porce: 4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 325 kJ / 1 273 kcal
Bílkoviny74,75 g
Tuky57,24 g
Vláknina34,87 g
Cholesterol 1,11 g
Sodík 576 mg
Sůl0,99 g
Sacharidy101,64 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Antonín Zelinka

25. 5. 2016 01:30

sarkap: Proboha, tajin (tažín) je něco úplně jiného - žádný bulgur (to v Maroku neznají), žádné smažení, vše se dusí spolu ve speciální nádobě (zvané tajin), žádná vejce nakonec, jí se většinou s chlebovou plackou (vyloučen není ani kuskus). Existuje mnoho variant podle kombinací surovin, ale vždy se vše dusí (a nemíchá). Je to opravdová lahůdka, doporučuji ochutnat přímo v Maroku.


sarkap:

sarkap sarkap

6. 8. 2015 10:26

Tak tento recept vypadá moc dobře, mám ráda tato silně kořeněná jídla, určitě vyzkouším a dávám bodíka :o)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tážin tažín recept tažin recepty marocký tajin recept na tažin tadžin recept tadžin marocky tadžin recept tažín hovězí tažin zeleninový tažin recepty na marocký tajine recepty tažín tajin recept recept na tajin recept marocký tajin kefta tajin recepty na tazin příprava směsi na tazin koření na tadžin

Suroviny: maso mleté, máta čerstvá, cibule, česnek, rajče, lilek, cuketa, paprika čerstvá žlutá, rybíz černý, vejce, sůl, pepř, koriandr sušený, skořice, římský kmín mletý, kůra skořice, badyán, olej, koriandr čerstvý

TopRecepty.cz

Marocký tažín s masovými kuličkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4J06