Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí srdce na slanině a žampiónech

Hodnocení receptu je 5,0 (19×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

1. 4. 2009 17:48

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie4 121 kJ / 985 kcal
Bílkoviny20,45 g
Tuky2,12 g
Vláknina13,83 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 68 mg
Sůl0,18 g
Sacharidy216,65 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Příprava je poněkud delší, ale mi hovězí srdce chutná a za mlada jsem z něj vařil i guláš.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

janatka janatka

18. 1. 2010 12:31

Tak Honzíku!!:-)Vařila jsem to poprvé,manžel má rád vnitřnosti a tak jsem mu to uvařila,jenže já jsem toho dělala více(pokrájela na kousky),protože máme každý týden posezení se sousedy,tak vždy se tam něco donese,tentokrát to bylo toto.Měli jsem to s čestvě upečeným domácím chlebíčkem a bylo vynikající i já si dala.Chvála:-p

Jenda1 Jenda1

14. 4. 2009 17:48

Podobný a skvělý recept má i Vašek Froněk http://www.toprecepty.cz/recept/4552-spikovane-srd....:-p:-)):yes:

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

3. 4. 2009 09:13

Děláme i z vepřových srdcí a zalíváme trochou červeného vína. Má to zakovou trošku natrpklejší chuˇ. Nesmí se to přehnat. A říkáme tomu " Špikované srdce po burbuňsku" +bodík

Iljusa Iljusa

2. 4. 2009 15:48

Hovězí srdce milujeme. Dělám jej na guláš, je z něho výborná polévka, dokonce jsem jej udělala i na způsob svíčkové. Musela jsem je doma odhánět od talíře, aby mi to masíčko nesež...i. :-)):yes::yes::-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 4. 2009 13:03

Taky si myslím, že je to dlouho, znám lidi, co tak dlouho dusí i ledninky a to vůbec nechápu. No, hovězí je někdy ze stoleté krávy, člověk do toho nevidí.:-))

kedlubna kedlubna

2. 4. 2009 08:27

cibule na céčka. . . . . tak to mě dostalo :-D srdíčka miluji, za mlada jsem je ve školení jídelně jedla asi sama, ostatní sbírali ty céčka :-D dávám do oblíbených, dělám je různě, ale tak jsem je teda určitě ještě neměla ! a určitě vyzkouším, ale dvě hoďky v tlakáči se mi zdá dost hodně. . . ..

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 4. 2009 22:12

Jeníčku, to se mi moc líííbíí!:yes::yes: Žampiony tomu určitě dají tu správnou chuť.;-)

Jenda1 Jenda1

1. 4. 2009 21:40

Děkuji, už tam jsou.:-8

Jikotka Jikotka

1. 4. 2009 21:15

Chybí ti v surovinách žampiony:-!:-!:-!,jinak zajímavý recept:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuřecí srdce na slanině srdce recepty srdce recept hovězí srdce na houbách veprove srdce recept recepty srdce jak připravit hovězí srdce jak dlouho vařit hovězí srdce recepty z hovězího srdce příprava hovězího srdce hovezi na slanine s ryzi varime hovezi srdce hovězí srdce-recepty vepřové srdce na žampionech jak dlouho vařit žampiony grilované hovězí srdce recept srdce příprava žampionu recepty-hovězí srdce jak uvarit srdce

Suroviny: srdce hovězí, žampióny, slanina uzená, žebra uzená, cibule, kmín celý, pepř, sůl, moučka škrobová, rýže, sádlo, máslo, koření hřebíček, mrkev, kapusta, cibule, česnek, sůl, voda

TopRecepty.cz

Hovězí srdce na slanině a žampiónech

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/j20v