Buřtgulášek z točeňáku
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 618 kJ / 1 104 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,72 g |
Tuky | 53,42 g |
Vláknina | 22,34 g |
Cholesterol | 245 mg |
Sodík | 3,03 g |
Sůl | 7,00 g |
Sacharidy | 103,40 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 11. 2015 19:30
20. 11. 2015 17:38
už jsem přečetla ale také jsem četla příspěvek - tedy komentář od Aničky Kocíkové - majoránku nakonec, zahustí strouhaným bramborem, majoránka a česnek až na konec, ale pytlík červ. papriky - no, nevím, ale je to vaše volba, takže to bude asi u vás dobré, u nás by to asi nebylo ono, ale to už záleží na vaší chuti, že
20. 11. 2015 15:40
20. 11. 2015 15:16
20. 11. 2015 13:26
20. 11. 2015 12:24
20. 11. 2015 10:55
20. 11. 2015 10:20
19. 11. 2015 19:31
19. 11. 2015 19:27
Dělávám velice podobně.Když nemám"točeňák"nahradím např.párkem.Jen majoránku a prolisovaný česnek dávám cca 3minuty před koncem.A aby byl guláš hustější,tak po 10minutách vaření přidám 1 najemno nastrouhanou bramboru a dovařím.
Petra:k té sladké paprice se v tomto receptu přidává ještě lžička pálivé papriky,mě toto celkové množství příjde akorát
31. 10. 2015 11:30
30. 10. 2015 22:17
Máte pravdu, že bez papriky by to nejen že nebylo ono, ale ani by to nešlo Trochu pálivé dávám taky, je to mnohem lepší.
Zkuste třeba příště dát tu majoránku nakonec, nebo část během vaření a část až vypnete plotýnku, třeba poznáte ten rozdíl :)
Sto lidí, sto buřtgulášů, docela bych ten váš ochutnala, ze zvědavosti :)
30. 10. 2015 22:12
30. 10. 2015 13:40
Ostatní je na chuti každého, pro mě např. chybí zahuštění a přebývá česnek.... Ale to je na každém.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 2 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 2 hodinami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 16 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 17 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Bulgur i jako příloha
Verounek uvařila před 4 minutami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Ryngle uvařila před 1 hodinou
Domácí langoše
Ryngle uvařila před 1 hodinou
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Kattyy uvařila před 1 hodinou
Pečená marinovaná krůtí stehna
Dohnalova uvařila před 2 hodinami
Klasické české rohlíky
Hanci166 uvařila před 2 hodinami
Nejlepší stehna
jardas uvařil před 2 hodinami
Nudle s mákem
ctomala uvařila před 3 hodinami
Mrkvový dort
Princezna@Lada uvařil před 6 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: recept tocenak buřtguláš se se šlehačkou bu?tgul? pouze ze sal?mu naložený salám bramborovy gulas z točenaku buřtguláš ze slovenského salámu šoupni mě ho tam dobrý buřtgulášek točený salám naložený naložený toceny salám točený salám s bramborami recept
Suroviny: brambory, cibule, česnek, salám točený, olej, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, sůl, pepř, majoránka, voda
Buřtgulášek z točeňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZNXE
14 názorů