Špenáto-ricottové noky z ovesné mouky s karamelizovanou cibulí
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 723 kJ / 1 368 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,14 g |
Tuky | 63,83 g |
Vláknina | 33,39 g |
Cholesterol | 319 mg |
Sodík | 282 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 140,45 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je tu podobný recept, který přidávám, s jinými surovinami a jejich poměry. Já se inspirovala kdesi na netu a tento jsem objevila až teď
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 11. 2015 20:00
8. 11. 2015 19:50
8. 11. 2015 17:46
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 54 minutami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 1 hodinou
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 14 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 15 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Kattyy uvařila před 9 minutami
Pečená marinovaná krůtí stehna
Dohnalova uvařila před 18 minutami
Klasické české rohlíky
Hanci166 uvařila před 35 minutami
Nejlepší stehna
jardas uvařil před 59 minutami
Nudle s mákem
ctomala uvařila před 1 hodinou
Mrkvový dort
Princezna@Lada uvařil před 4 hodinami
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 12 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 13 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Co připravit pro návštěvu - vynikající a oblíbené recepty, tentokrát se špenátem. Velký přehled atraktivního pohoštění
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: ricottové noky se špenátem ricottove noky ovesné u madly v kuchyni ricottové recepty ricottove noky noky s vajickem
Suroviny: sýr ricotta, špenát, mouka ovesná, vejce, sůl, cibule, olej, cukr hnědý, ocet balsamiko, sůl, pepř, paprika čerstvá červená, olej, mouka polohrubá
Špenáto-ricottové noky z ovesné mouky s karamelizovanou cibulí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yxzz
3 názory