Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špenáto-ricottové noky z ovesné mouky s karamelizovanou cibulí

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

8. 11. 2015 12:45

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie5 723 kJ / 1 368 kcal
Bílkoviny47,14 g
Tuky63,83 g
Vláknina33,39 g
Cholesterol 319 mg
Sodík 282 mg
Sůl0,65 g
Sacharidy140,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Je tu podobný recept, který přidávám, s jinými surovinami a jejich poměry. Já se inspirovala kdesi na netu a tento jsem objevila až teď

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mika59 mika59

8. 11. 2015 20:00

Bezva recept:yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 11. 2015 19:50

Musím se kuknout po té ovesné mouce ;-)

Madla Novak Madla Novak

8. 11. 2015 17:46

nádherná inspirace!! vyzkouším:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: ricottové noky se špenátem ricottove noky ovesné u madly v kuchyni ricottové recepty ricottove noky noky s vajickem

Suroviny: sýr ricotta, špenát, mouka ovesná, vejce, sůl, cibule, olej, cukr hnědý, ocet balsamiko, sůl, pepř, paprika čerstvá červená, olej, mouka polohrubá

TopRecepty.cz

Špenáto-ricottové noky z ovesné mouky s karamelizovanou cibulí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yxzz