Špenáto-ricottové noky z ovesné mouky s karamelizovanou cibulí
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 723 kJ / 1 368 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,14 g |
Tuky | 63,83 g |
Vláknina | 33,39 g |
Cholesterol | 319 mg |
Sodík | 282 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 140,45 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je tu podobný recept, který přidávám, s jinými surovinami a jejich poměry. Já se inspirovala kdesi na netu a tento jsem objevila až teď
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 11. 2015 19:00
8. 11. 2015 18:50
8. 11. 2015 16:46
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 2 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Peťulka.25 uvařila před 3 minutami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 14 minutami
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 18 minutami
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 1 hodinou
Medové máslo
marekbertha uvařil před 1 hodinou
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 2 hodinami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 2 hodinami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 2 hodinami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Palačinky skvěle chutnají se špenátem a sýrem. Můžeme je dokonce zapékat. Vyzkoušejte ty nejlepší recepty na tuto pochoutku
Špendlíky nazýváme drobné žluté švestky: Jaký je však rozdíl mezi špendlíkem, mirabelkou a myrobalánem?
Další recepty
Tématické fráze: ricottové noky se špenátem ricottove noky ovesné u madly v kuchyni ricottové recepty ricottove noky noky s vajickem
Suroviny: sýr ricotta, špenát, mouka ovesná, vejce, sůl, cibule, olej, cukr hnědý, ocet balsamiko, sůl, pepř, paprika čerstvá červená, olej, mouka polohrubá
Špenáto-ricottové noky z ovesné mouky s karamelizovanou cibulí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yxzz
3 názory