Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Falešné matjesy z hlívy ústřičné

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

17. 11. 2015 18:16

Suroviny

Porce: x

Nutriční hodnoty

Energie1 952 kJ / 467 kcal
Bílkoviny27,96 g
Tuky2,34 g
Vláknina58,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 71 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy56,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Simona Skolakova Simona Skolakova

15. 11. 2020 00:20

Tak toto mne láká,dnes jsem četla komentíky recept mi unikl,ale musí to být dobrota,no doma na zahradě nám hlíva neroste,ale zkusím i z kupované;-);-);-)

wooddy

14. 11. 2020 23:03

magdalenka: moc děkuji za milá slova, jsem rád že chutná :-);-)

magdalenka magdalenka

14. 11. 2020 11:45

Zdravím, v lese som natrafila na veľký trs hlivy ustricovej. Časť som využila na vyskúšanie tohoto receptu. Po 4 dňoch už sú "matjesy" skvelé. Ľutujem, že som nenaložila viac. Ďakujem za recept a kulinársky zážitok! Foto prikladám.

wooddy

10. 1. 2017 19:26

Cecilka: Děkuji jsem moc rád že chutná:-)
Michal: ¨sůl dle chuti ochutnejte kousek cibule po zamíchání s houbou a kořením a musí být slaná

cecilka

10. 1. 2017 11:46

wooddy: Predčasom som vám napísala, že som vyskúšala a...... . No a pred silvestrovskou zábavou som urobila ďalšiu dávku a :yes::yes::yes:<3<3<3 a neviem ešte koľko pozitívnych smajlíkov by som vám mala poslať. No váš recept je skutočne skvelý :-!:-!:-!:-!:-!:-!:-!:-!:-!

michal

10. 1. 2017 11:10

kolik te soly

kutil25

18. 12. 2016 15:37

mocdobré dělm to každou chvíli

cecilka

13. 12. 2016 14:36

wooddy: Vyskúšané a

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 11. 2016 17:22

:-O:yes::yes::yes:

kutil25

3. 2. 2016 13:52

je to výborné

cecilka

18. 11. 2015 22:37

wooddy:skvele, vyskusam, hlivu pestujem a mrazim ju.

wooddy

18. 11. 2015 21:45

Potom to chutná jak Matjesy :-) zkoušel jsem několik způsobů...nakladal jsem tak mladé cuketky, hřibovité houby.. vše chutnalo..ale konzistence zrazovala...Hlíva je přesně to co na zfalšování ryby potřebuje...ještě jsem měl i z Václavek ale ty jsem bihužel nefotil ...jinak v podstatě výsledek stejný :-)

cecilka

18. 11. 2015 21:07

A potom to chuti ako pseudo utopenci, alebo ....?

kutil25

18. 11. 2015 20:36

zajimaví recept vyskoušim.

popoluska340 popoluska340

18. 11. 2015 17:21

Ulozene a urcite vyskusam.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: matesy z hlívy ústřičné recept matesy z hlívy ústřičné matesy z hlivy hlíva ústřičná recepty hlíva jako matesy matjesy z václavek matesy s z hlívy ústřičné hlívové matesy mates z hlívy ústřičné matesizhlivy hlíva matesy matesy z václavek hlíva ústřičná matesy cukety á la matjesy recepty z hlívy ústřičné hlíva ústřičná nohy matesy z hlívy recept matesyzhlivy hlíva recepty recept hlívové matesy

Suroviny: hlíva ústřičná, cibule, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, sůl, olej

TopRecepty.cz

Falešné matjesy z hlívy ústřičné

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MxmR