Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sněhový komisárek

Hodnocení receptu je 5,0 (25×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

21. 11. 2015 19:09

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 158 kJ / 994 kcal
Bílkoviny85,90 g
Tuky67,80 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,43 g
Sodík 2,36 g
Sůl5,55 g
Sacharidy10,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj - jakýsi časopis, upraveno

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mysulka mysulka

22. 11. 2015 17:39

Pěkný recept:yes::yes:

hosta hosta

22. 11. 2015 11:28

Ještě jednou děkuji, přidávám fotku, jak to za studena jde krájet na opravdu tenké plátky:-)

vybusna vybusna

22. 11. 2015 11:26

magdalenka: o spanielskych mi ani nehovor...to iste o znojemskej...a vcera som just robila stefanske pecene s varenym vajcom a dnes po mne chce Dobry Manzel znojemsku rostenku ;-(

magdalenka magdalenka

22. 11. 2015 10:59

vybusna: kvôli tej teplej uhorke nerobím španielske vtáčky...:-))
výnimočne rozlietané a tam sú tie kyslé uhorky nastrúhané.:-))

vladi vladi

22. 11. 2015 10:47

:yes:bodík přiděluji- ty vařená vejce udělají v hotovém pokrmu i "parádu" v řezu , dobrý nápad a hlavně "rychlovka" - také mám ráda když je jídlo méně pracné a hotové " natošup".;-):-D

vybusna vybusna

22. 11. 2015 10:34

Danca: presne viem o com pises...varene vajcia v nasledne upravovanom jedle...a este ked sa k tomu prida tepla uhorka...no nedokazem to prezriet. Ale to mi zase nebrani ocenit skvely recept...za toto jedlo by ma moj Dobry Manzel predal. nadhera hosta.

yanull yanull

22. 11. 2015 05:07

Zaokrouhluji na rovnou desítku, protože Jituška má vaření v malíku :-p:yes::-K

mika59 mika59

22. 11. 2015 00:07

Bezva recept, líbí :-p:yes::yes:

hosta hosta

21. 11. 2015 22:05

Díky za přízeň:-)), asi ten název je trochu zavádějící, snad ten tvar?:-D:-D - ale jak jsem koupila, tak prodávám;-)

MarcelaPa

21. 11. 2015 20:11

Navir: Ivuš, já taky. Tak doba B. Němcové, K.H. Borovského apod.
Ale tohle je luxus:-!:yes:
Jituš, proč ti to s tím vařením nějak nevěřím?;-):-))

Danca Danca

21. 11. 2015 19:59

Z důvodů, které i mně samotné zůstávají utajené, nemám ráda vařená vejce v pokrmech,kde se potom ještě jednou tepelně upravují. Takže pokud budu tenhle, jinak velmi lákavý recept zkoušet, určitě je vynechám, ale jinak :yes::-K

zizala zizala (moderátorka)

21. 11. 2015 19:58

:-)) Tak tohle je tedy komisárek ve velmi luxusní verzi :-p:yes::yes:

maris maris

21. 11. 2015 19:57

Navir: že jo:-D

Navir Navir

21. 11. 2015 19:49

maris: Taky jsem měla zažitý komisárek s tmavým, nepoživatelným chlebem podávaným za předminulého a minulého století vězňům s čistou, pramenitou vodou :-O:-D A ejhle :-O

magdalenka magdalenka

21. 11. 2015 19:44

hosta:ani mňa už moc varenie nebaví, už som za tie roky akosi "prevarená"...a stále musím a stále kvantá!:-(

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: chléb komisárek chleba komisárek šunka v receptech jidlo komisarek snéhový chlebíček snehovy hrbet francouzská česnečka s čepicí proč citron do sněhového bílku recepty z 21.11.2015

Suroviny: šunka, sýr tvrdý, vejce, vejce, olej, mouka hrubá, sůl, pepř, citron, bylinky

TopRecepty.cz

Sněhový komisárek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LwRv